Как се правят точките ?

lord_simeon

Registered
Значи гледам че има Support и точки за Support-тите ми е ясно как се натрупват но за точките не.Как се правят точки ? :shock: :D

Получаваш 1, 2 или 5 точки в зависимост от това в кой раздел си получил support (не съм много сигурен за 5, но мисля, че имаше и 5 )

ахам благодаря :P за инфото

adrian каза:
Получаваш 1, 2 или 5 точки в зависимост от това в кой раздел си получил support (не съм много сигурен за 5, но мисля, че имаше и 5 )
В зависимост на раздела.В ПХП се дават по 2 точки на всеки съпорт.А в софт и Хард . по една точка на съпорт.

добре де а каде се дават най-много ? :D щото аз имам 4 съпорта и 17 точки ??? :shock: нещо немога да разбера щом се дават по 1-2 точки ?

Дават се точки и за уроците които си пуснал.Незнам само дали там има повече точки в зависимост от раздела на урока.

K0ceTo каза:
Дават се точки и за уроците които си пуснал.Незнам само дали там има повече точки в зависимост от раздела на урока.

Добре де точките ми бяха 17 след като пуснах един урок в PHP & MySQL пак са ми 17 . Явно не дава точки за уроците :P

Значи това с уроците беше за кратко веднага след като админ направи мода за точките, на базата на броя написани уроци. Ако го беше оставил до сега да се е нафлудило с уроци за модове на тракери и форуми.

datamatrix каза:
Значи това с уроците беше за кратко веднага след като админ направи мода за точките, на базата на броя написани уроци. Ако го беше оставил до сега да се е нафлудило с уроци за модове на тракери и форуми.

да прав си уроците щяха да се преповтарят и щеше да е бъкано с безмислени и глупави уроци

Back
Горе