Как се преминава от един ранк, в друг?

Статус
Not open for further replies.

Smirnoff

Registered
Да речем както съм аз сега Потребител как мога да стана Редовен или Активен

А ми е интересно до VIP как се стига? Мисля, че само админа ако ти даде тоя ранк нали? Или се бъркам? Обеснете ми и за двете. :?

п.п ***

Опаа след тая тема станах Редовен и имам точно 50 мнения значи до тук е с мнения а от тук нататък?

С напредването на мненията автоматично сайта ти дава права.
Не ги раздавам аз и не се налага моя намеса освен ако изрично
не искам да му абраня да стигне до VIP.

Всяко ниво ти дава някакви права над сайта но VIP правата са най-големи.

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=914

admin каза:
С напредването на мненията автоматично сайта ти дава права.
Не ги раздавам аз и не се налага моя намеса освен ако изрично
не искам да му абраня да стигне до VIP.

Всяко ниво ти дава някакви права над сайта но VIP правата са най-големи.

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=914

те хубавоти дават но защо VIP потребителите могат да банват демек аз ако реша ще банна теб от собствения ти сайт или всички потребители

Разбира се, че може даже да спреш сайта ако искаш.
Не виждам обаче причина някой да го прави.

Един човек който е участвал в изграждането на сайта и е написал толкова много мнения и т.н. надали ще иска да го прецаква.
Редовно се случва някой потребител да блокира друг или дори да блокира друг ВИП потребител но всички виждат кой какво е блокирал
и за всеки блокиран ИП се иска обяснение.

НЕ може да ме блокира някой мене толкова лесно, защото все пак имам
ФТП достъп и мога да се разблокирам.

Всички ползват това най вече за бързо блокиране на разни псевдо хакери и спамери.
Така не се налага постоянно да седя пред компа защото има и други които могат да спасят положението.
Преди да блокира някой адрес ВИП потребителя може лесно да провери кой стои зад този адрес( кой потребител) и да прецени.
Ако стане грешка я оправям.

И не разчитайте, че ако флудите постоянно ще станете вип.Ако се забележи, че някой прекалява лесно може да му се изтрият мненията, или да бъде санкциониран по друг начин.

staf каза:
И не разчитайте, че ако флудите постоянно ще станете вип.Ако се забележи, че някой прекалява лесно може да му се изтрият мненията, или да бъде санкциониран по друг начин.

Никой не е казал, че ще става VIP посредством флуудене бе човек. :shock:

Smirnoff каза:
staf каза:

Никой не е казал, че ще става VIP посредством флуудене бе човек. :shock:
Мисълта ми беше, че мненията не са толкова важни за да станеш вип (може и без тях да си).

staf каза:
Мисълта ми беше, че мненията не са толкова важни за да станеш вип (може и без тях да си).

може но защо да се бъзика в база данни ако ще е вип поне да си го е заслужил а не да се раздават като топъл хляб

данеговорим че от 3-8 чеса в форума няма никой и пре спокойно може за това време да си напишат над 1000 мнения само спам и така този който е решил да прецака сайта може да го направи
според мен трябва да се направи ранговете VIP и Член да не се достигат с мнения а админ да решава кай е заслужил даден ранг колко е помогал и дали не е имало издънки

mizarck каза:
staf каза:

може но защо да се бъзика в база данни ако ще е вип поне да си го е заслужил а не да се раздават като топъл хляб

данеговорим че от 3-8 чеса в форума няма никой и пре спокойно може за това време да си напишат над 1000 мнения само спам и така този който е решил да прецака сайта може да го направи
според мен трябва да се направи ранговете VIP и Член да не се достигат с мнения а админ да решава кай е заслужил даден ранг колко е помогал и дали не е имало издънки

кога кога кога няма хора??? от 3 до 8 ? тва 3 сутринта ли става въпрос? ми аз точно затва исках да знам как се рефрешва автоматично страница с IE щото от 24:00 до 10:00 сутринта съм онлайн в тоя форум !!!

mizarck каза:

Нищо не се раздава.
Правиш 600 мнения и си ВИП.
Ако влудиш ще те баннат.
НЯма такава възможност някой да направи 600 мнения за една нощ.
100 да, но за повече ще се намери някой да го банне.
Трябва му бая време за да напраска 600 мнения.
Просто няма да стане по този начин.
Няма проблем.
Няма конфиденциална информация от която да се възползва.

Mizarck няма значение колко в часа може да е 5 сутринта винаги ще се намери някой да спре флудера.

// Admin за някъде около час съм виждал да се напишат 500 мнения.

staf каза:
Mizarck няма значение колко в часа може да е 5 сутринта винаги ще се намери някой да спре флудера.

// Admin за някъде около час съм виждал да се напишат 500 мнения.

Сам знаеш, че и ВИП акаунтите са защитени.
Колкото ти може да прецакаш сайта толкова и някой псевдо хакер.
Наистина може да се спре сайта но това ще е докато не го видя, а това значи няколко часа и то най-вероятно между 4-8 часа.

И то ако флудера има много късмет и търпение.

Пък и разликата е доста голяма защото ти имаш права да триеш и едитваш всичко пък той няма да има такива права.

Пък и да стане нещо такова има backup .

admin каза:
Наистина може да се спре сайта но това ще е докато не го видя, а това значи няколко часа и то най-вероятно между 4-8 часа.

Не си ли забелязал, че сме на смени.Един ляга друг става.

Обаче не разбрах отделните рангове при какъв брой мнения се получават... В смисъл - Редовен май беше при 50, а другите?

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе