alexander_85
Registered
Как се работи с Dreamweaver 8 как се прави сайт?Нищо не разбирам как се добавя страница въоще нищо не разбирам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
разбрах я коя програмка да изпозвам която няма проблеми с кирилицата и има енкодинг?ти коя ползваш?Malfurion каза:Един съвет от мен...не работи с Dreamweaver... сега като почнах да уча ПХП ми е ацки трудно защото не съм свикнал да пиша а съм свикнал всичко на готово...един съвет не ползваи Dreamweaver... по нататък ще ти вреди
Еми, то толкова се изписа по темата. При Notepad++ трябва сам да си пишеш всичко тагове и скриптове. За това трябва да си наясно с html.alexander_85 каза:Еми чесно казано не ми е лесно не я разбирам не знам как да си направя страниците как да местя изображениея а за побликуване да не говорим.Моля Ви кажете ми някоя програмка която няма проблеми с кирилицата и има Page Properties и енкодинг.Мерси!
ако е за html аз мисля,че front page е по-добра от notepad,защото можеш лесно да видиш какво си сътворил.jooorooo каза:Notepad++ или както сега на работата само notepad