Как се сменя стила

• Автор Автор ABRA
  • Начална дата Начална дата
ABRA каза:
Как се сменя стила на phpbb3?

админ панел - стилове гледаш Не инсталирани стилове и инсталираш //а стилове преди това се слагат в папката style :wink:

Значи... слагаш темата в php/style!
После влизаш в админ панела и там Смени темата ли какво пише и цъкаш на тази тема която сложи в php/style! и сичко е Ок ?

a8or5uqqvw9chymt97ywq6sd3b10n5mo8t91g8hc.png

mpqdn74ksoheqvlm0v9yob3nzwba9i2xj2fdfm8d.png

nrx2nhpo3m0b2u00hek5d3kv6qu9rvattueqsdvj.png

амм има места на който не съм оставял разстояние :lol: и някой правописни грешки мисля че така се добавя стила да но ти помогнал

Отваряш папката на форума/styles и правиш нова папка template (примерно име), след това качваш всички файлове в нея.

Отваряш администраторски панел > стилове > стилове > даваш инсталирай и след това даваш да е по подразбиране и активен

Тази папка styls къде се намира можеш ли да ми кажеш ???

След това като съм в администраторсия панел нямам бутон ИНСТАЛИРАЙ !!!

Защо така ???

Doctora каза:
Тази папка styls къде се намира можеш ли да ми кажеш ???

След това като съм в администраторсия панел нямам бутон ИНСТАЛИРАЙ !!!

Защо така ???
Качваш темата в FTP клиента .В папаката ти форум трябва да има стилове там го качи и после отиваш в админ панела на форума и на стилове от доло ще ти излезе инсталирай и даваш :)

vasetokb каза:
Качваш темата в FTP клиента .В папаката ти форум трябва да има стилове там го качи и после отиваш в админ панела на форума и на стилове от доло ще ти излезе инсталирай и даваш :)

Ами то нали точно това не ми е ясно... Аз незнам как се качва тема в FTP клиент... По какъв начин става тази процедура ??? Не съм много наясно с тези неща и моля да ме извините... Този форум не е на компътърът ми, той е на компютъра на един интернет доставчик... Незнам дали това има някакво значение, но го споменавам...

Някой ще ми обясни ли по какъв начин да си сложа вече разархивирания стил в директорията styles в FTP-то ???

Хайде бе ХОРА ??? В този форум няма ли един който да ги разбира поне малко тез неща ??? Научих се сам да си инсталвам и да си прилагам стилове вече, само че сега имам друг проблем... В крайна сметка инсталирах и приложих ето този стил, но се получи така, че 1-во немога да се върна на стария си стил и 2-ро че със този стил не ми излиза долу ---> Администраторски панел :oops: :oops: :oops: ... Моля някой да помогне ??? И сега ако не ми помогне никой незнам...

Back
Горе