Канал или нещо подобно

bubust

Registered
Защо не се направи нещо като канал, в който да могат да се споделят линкове от туристи (интересно от мрежата, от нашите блогове и тн)?

В момента се сещам за туитър, но не съм запознат външни лица могат ли да публикуват на стената.

Според мен ще е доста полезно.

Това вече е трета тема за това, коментирано е. Доколкото стана ясно няма зелена светлина за тези неща, поне за сега.

bubust каза:
Защо не се направи нещо като канал, в който да могат да се споделят линкове от туристи (интересно от мрежата, от нашите блогове и тн)?

В момента се сещам за туитър, но не съм запознат външни лица могат ли да публикуват на стената.

Според мен ще е доста полезно.

Я пак?
Нещо като свежо или?

Я обясни.

Ами да може и като свежо да е.

Просто да има местенце в туриста, където потребителите пускат интересни спред тях неща. Някой написал интересна статия - линква я, прочел интересна статия - линква я.

Освен трафика, който ще се привлече, самите туристи ще се рекламират ще си помагат и тн.

В момента примерно, ако пусна статия от блога тук ще се сметне за реклама, но, ако е в някакво такова местенце мисля няма да проблем. :)

Друг вариант е да се направи подфорум "Интересно от нет-а" или нещо подобно и в него да се пускат теми с линковете и да могат да се коментират направо във форума.

bubust каза:
Ами да може и като свежо да е.

Просто да има местенце в туриста, където потребителите пускат интересни спред тях неща. Някой написал интересна статия - линква я, прочел интересна статия - линква я.

Освен трафика, който ще се привлече, самите туристи ще се рекламират ще си помагат и тн.

В момента примерно, ако пусна статия от блога тук ще се сметне за реклама, но, ако е в някакво такова местенце мисля няма да проблем. :)

Друг вариант е да се направи подфорум "Интересно от нет-а" или нещо подобно и в него да се пускат теми с линковете и да могат да се коментират направо във форума.

Добре.
Това не сме го коментирали.
Ще трябва да го обмисля и евентуално да го направя и да го тества.
Може да прилича на уроците примерно но да е за интересни неща от нета.
С категории примерно.
И с картинка за всяко нещо.

Нещо такова. Така си го представям.
Някакви други предоложения.
Категории, функции?

Другият вариант е да е просто канал както казваш ти и да се вижда само от регистрирани потребители.

Ами да може и регнатите да го виждат само. Лесно може да го вържеш със системата за коментари на уроците. Според мен модела на Туитър е много добър. 140 символа за съобщение (в което може да се съдържа линк) и някой, ако иска може да коментира.

Ако е като Свежо - малко по-трудно ще се реализира (хост картинки, тагове,описания), но пак става.

В момента не мога да дам по-точна идея, че имам да отстранявам Съпромат 2 от изпитите и решавам задачи, но се надявам и другите да се включат в дискусията и да измислим нещо подобаващо.

Както е казал мечо Пух : "Колкото повече, толкова повече".

Лека за сега.

Аз си го представям така:
Нещо като чат в който всеки може да си постне нещо и да се вижда както в туитър съобщенията в такива прозорчерта около 150-200 пкс високи и да са едно под друго и най-отдолу да има да пишеш. Малко прилича на чат де, ама няма как.

Ако правилно съм разбрал, подобна функция има в facebook.
Слагаш линк във формата за нов пост и той си генерира автоматично заглавието, описание и картинка ако има.

Ако се направи подобно нещо тука ще е много готино.
Допада ми идеята :?:

SandPrince каза:
Ако правилно съм разбрал, подобна функция има в facebook.
Слагаш линк във формата за нов пост и той си генерира автоматично заглавието, описание и картинка ако има.

Ако се направи подобно нещо тука ще е много готино.
Допада ми идеята :?:
Да и на мен ми допада

Май само аз не разбрах кой какво предлага и кой за какво е За .
Май говорим всички за различни неща.

admin каза:
Май само аз не разбрах кой какво предлага и кой за какво е За .
Май говорим всички за различни неща.

Подкрепяме идеята на създателя на темата :)

Идеята е супер готина ! Абсолютно я подкрепям!
ПП. Става въпрос за сайт като digg, нали ? Намирш готин линк в нета и го постваш тук с малко описание? Това разбрах аз :)

F1r3Fl3x каза:
Идеята е супер готина ! Абсолютно я подкрепям!
ПП. Става въпрос за сайт като digg, нали ? Намирш готин линк в нета и го постваш тук с малко описание? Това разбрах аз :)

Правилно си разбарл! Нямам търпение вече да я пуне админа :P

Back
Горе