Катастрофа пред очите ми

DARIK

Registered
Преди 2 минути стана катастрофа точно пред учите ми, гледам си през терасата аз и идва някакъв с голяма скорост и прави адски рязък завой, и се преобърна от към вратата на шофьора спряха 3 коли и го извадиха от там, после изправиха колата и на човечеца не му пукаше че е катастрофирал :D навсякъде имаше масло, и той си тръгна :D

яко ... :D
В такива моменти не се ли замисляш ако беше долу при него и това беше станало буквално пред очите ти дали ще му помогнеш да излезе от колата или ще си извадиш телефона и ще снимаш както направи един мой съученик ...

SveXteZ каза:
яко ... :D
В такива моменти не се ли замисляш ако беше долу при него и това беше станало буквално пред очите ти дали ще му помогнеш да излезе от колата или ще си извадиш телефона и ще снимаш както направи един мой съученик ...

аз си мислех да го снимам ама нямаше време всичко стана много бързо, ако бях долу моментално щях да помогна

Това е много кофти... Добре че не е пострадал пича.
Подобна случка видях през лятото, когато карах шофьорските си курсове.
Сутринта към 10 съм със инструктора ми в колата и чакам на едно кръстовище да светне зелено. Остават 20 секунди някъде и гледам на 50-100 метра пред мен се задава черно BMW, бързичко караше 70-80, може и повече.
Не знам какво точно стана, загуби контрол пича или какво, но изведнъж влезе в лентата за насрещно движени, премина през нея и се заби в един блок, почти перпендикулярно на пътя.
Късмет беше, че болницата беше на стотина метра, а кафенето на болницата беше на не повече от 20-30м от там и веднага изскочиха медиците да помагат на пича. Измъкнаха го.
Понеже колата удари блока под ъгъл, целият двигател беше на мястото на седалката в дясно от шофьора. Колата не ставаше за нищо, а пича се измъкна горе-долу без наранявания, беше му счупеня дясната ръка.
Това се случи по време на един от първите ми часове по кормуване.
Бях направо шокиран, а инструктора ми тъпчеше фъстъци и каза, че това се вижда всеки ден :X

F1r3Fl3x каза:
Това е много кофти... Добре че не е пострадал пича.
Подобна случка видях през лятото, когато карах шофьорските си курсове.
Сутринта към 10 съм със инструктора ми в колата и чакам на едно кръстовище да светне зелено. Остават 20 секунди някъде и гледам на 50-100 метра пред мен се задава черно BMW, бързичко караше 70-80, може и повече.
Не знам какво точно стана, загуби контрол пича или какво, но изведнъж влезе в лентата за насрещно движени, премина през нея и се заби в един блок, почти перпендикулярно на пътя.
Късмет беше, че болницата беше на стотина метра, а кафенето на болницата беше на не повече от 20-30м от там и веднага изскочиха медиците да помагат на пича. Измъкнаха го.
Понеже колата удари блока под ъгъл, целият двигател беше на мястото на седалката в дясно от шофьора. Колата не ставаше за нищо, а пича се измъкна горе-долу без наранявания, беше му счупеня дясната ръка.
Това се случи по време на един от първите ми часове по кормуване.
Бях направо шокиран, а инструктора ми тъпчеше фъстъци и каза, че това се вижда всеки ден :X

:D стана ми смешно за фъстъците

Еми за какво да те лъже. Да не искаш да каже - "Синко нема се плашиш копеле, шанса да ти се случи на тебе е се едно аз да го положа на тюлен"
Или да ти каже - "Мойто момче, не се коркай, това го направи нарочно тоя за да те уплаши" :twisted:

appmaster каза:
Еми за какво да те лъже. Да не искаш да каже - "Синко нема се плашиш копеле, шанса да ти се случи на тебе е се едно аз да го положа на тюлен"
Или да ти каже - "Мойто момче, не се коркай, това го направи нарочно тоя за да те уплаши" :twisted:
:D
Така е, но все пак такова нещо да го видиш пред очите си е малко плашещо. Не знам кое ме шокира повече, самата случка или реакцията на инструктора ми...

Трънчани викат - "Ако, Ако"
Т.е. нищо, нищо - по-добре от сега да го види наживо и да си има винаги едно на ум, че дори и той да спазва правилника до последната запетайка - все ще се намери някой да му връхлети отгоре!

Не е достатъчно да пазиш останалите около теб, а трябва и самия ти да се пазиш от останалите около теб... Това го има само в родната България - и сами сме си виновни. Това ми беше контекста на поста.

Така че умната и по-добре сега да го види пича, отколкото после да го изживее някъде примерно :?:

Back
Горе