Качване от линкове

• Автор Автор lud2
  • Начална дата Начална дата

Искате ли да има такова нещо

• Да

Votes: 0 0.0%
  • Не

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    0
Статус
Not open for further replies.

lud2

Registered
Админ защо в личните си папки не направиш така че освен от хард диска си да качваме файлове да може и от директен линк.Така ще е доста по-бързо вместо да си ги свалим и после да ги качим.

Аз по принцип снимам от компа ми и качам в линчната ми папка, не тегля файлове от другаде защото не ми трябват и ми е все едно дали ще може да се качват файлове от линкове или няма да може :)

lud2 каза:
Админ защо в личните си папки не направиш така че освен от хард диска си да качваме файлове да може и от директен линк.Така ще е доста по-бързо вместо да си ги свалим и после да ги качим.

Аз не разбрах какво искаш.

Иска да може да качва файлове в личната си папка от линк.
Както в този урок http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1253

admin каза:
lud2 каза:

Искам да мога да качвам в папката си от линк.

lud2 каза:
admin каза:
lud2 каза:

Искам да мога да качвам в папката си от линк.

Преписването е забранено :twisted:

Smirnoff каза:
Преписването е забранено :twisted:

Ами като го свали от друг сайт и го качи в личната си папка не е ли пак преписано ? :twisted: :D

Хора нямам идея нито един от вас за какво говори.
Какво е качване от линк?
Какво е преписване от качване от линк?

admin каза:
Хора нямам идея нито един от вас за какво говори.
Какво е качване от линк?
Какво е преписване от качване от линк?

Значи, сега ще те "светна", качване на линк кво е ? Демек например като някакъв файл, архив, мп3ка, картинка и т.н. е качен на някакъв друг сайт и хората искат само да копнат линка в личната папка и файла да се качи по някакъв начин, тва е доста тъпо според мен и не става туко така.

Това няма ли да доведе до пренатоварване на юзер папките. В самисал всеки ще качва повече от колкото трябва( мр3, филми , артиви, ехе-та ... и да не ги изброявам на татък) ???Все пак потребителите имат 2Мб , а една песен е от порядака на 3-4 Мб !
Едит://
Незнам защо но имам чуството,че това е начин да се ползват личните папки като хост.А нали уж папките са с образователна цел, сиреч да се ползват в уроците и форума като помощни материали...

index каза:
...Незнам защо но имам чуството,че това е начин да се ползват личните папки като хост.А нали уж папките са с образователна цел, сиреч да се ползват в уроците и форума като помощни материали...

Съгласен съм с теб. По добре да го няма това. Като гледам резултатите май няма да има такова нещо. :)

Дисковото прсотранство на туриста е ограничено и това няма как да стане.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе