Кирилизатор

E398

Registered
Защо кирилизатора (Kredor) се вижда само под IE ? :) Как мога да го направя да се вижда под всички браузъри ? И този тук е също така. admin имаш ли идея как да го спретнем да се вижда и под FF и под Opera?
 

E398

Registered
Влез в smartphones-world-а и виж, че там не се вижда. Влез Въпроси/Препоръки и другите казват, че при тях не се вижда. Хелп моля ;)
 

Admin

Registered
^METALLICA^ каза:
Влез в smartphones-world-а и виж, че там не се вижда. Влез Въпроси/Препоръки и другите казват, че при тях не се вижда. Хелп моля ;)

Кой урок ползваш?

Има май два и за единия съм сигурен, че бачка.
 

Admin

Registered
^METALLICA^ каза:
Този за phpbb2, а не този за SMF.

Аз погледнах във форума ти да търся къде е кода на
кирилизатора .

Не го намерих въобще къде е.
Да не си го махнал?
 

Admin

Registered
НАмерих само това:
<span id="kbs" name="kbs" style='position:relative;visibility:hidden'><input type="button" /></span>

А пътя до JS файла къде е?

<script type="text/javascript" src="http://wthost.net/cyr.js" charset="utf-8" id="kscr"></script>
 

iwanov

Registered
freewap каза:
Защо използвате кредор а не будител ?:) много по-добър и по-лек ми се струва...

да питаш че да не ти кажат хах базик

Ами за тоя има уроци тук и затова.Пона така мисля аз. :lol:
 

Admin

Registered
freewap каза:
Защо използвате кредор а не будител ?:) много по-добър и по-лек ми се струва...

Какъв е този будител?

Не съм забелязал кредора някога да е бил "тежък" .
 

E398

Registered
админ, това е, което си намерил и на края на страницата съм добавил: www.smartphones-world.com/kredor.js
 

Admin

Registered
^METALLICA^ каза:
админ, това е, което си намерил и на края на страницата съм добавил: www.smartphones-world.com/kredor.js

Незнма какво си добавил.
По добре добави това което пише в урока пък после
ако проработи прави каквото искаш.

Аз искам да видя защо не работи както е по урока, а не като си сложиш
ти някакъв JS някъде.
 

Горе