Клипчетата ми забиват...

perer

Registered
Здравейте!
Преинсталирах компютъра преди няколко дена, инсталирал съм най-новите флаш и видео драйвъри, но клиповете ми пак забиват. Преди мислех, че проблема е в ОС-а, но се оказа, че не е.
Струва ми се, че проблема е само във Firefox и се чудя защо.
Някой знае ли как да го оправя?

Благодаря!

Зависи с какъв комп си(като конфигурация), при мен на стария, понеже баща ми ползва само лисичков, клиповете не могат да се гледат преди да са се заредили.
За мен - да, от firefox е проблема.
Пробвай Опера или Хром(но знай за хром, че за всеки таб стартира нов процес, и добре, и зле :?: )
Или алтернатива, преинсталирай файърфокс и изчисти с CCleaner компа.

Малко след като писах се сетих, че може да се сменя приоритета на програмите в Task Manager-a. Сложих Firefox-a на High и сега е добре. Да се надявам, че няма да има повече ядове. Ако има нещо ще пиша пак ;)

Мерси!

П.П. Едва ли е от компютъра - Intel Core 2 Duo 2GHz, nVidia GeFocre 9600GT 512MB, 3GB DDR 3...

Пич имаш сериозен проблем...
Неможе на толкова добра машинка да ти набива каквото и да е с тази конфигурация...

Дори видео картата ти има ускорение. Нещо си омазал жестоко и затова ти прави порблеми.

Вземи махни Skype Addon от мозилата от него прави проблема и не е от клиповете ами е от този адон. Цялата мозила спича.

Пробвай с друга версия на браузъра. С последната ли си?
Или на флаш плеъра.

Би трябвало да помогне.

С последната версия на Firefox съм, преинсталирах флаш, смених и антивирусната (имам чувството, че тя ми бавеше доста неща) и сега е добре. Всичко върви.

Ще пиша утре или други ден да ви кажа дали съм имал проблеми :)

Back
Горе