M MontefuckeR Registered 5 Октомври 2007 #1 Вчера си регистрирах сайта в гоогле.бг кога ще индексира няколко страници?
A Acho Registered 5 Октомври 2007 #2 Може да отнеме седмици, дори месеци, но обикновено до 7-10 дена ботът минава. При мен дойде за 11. : )
Може да отнеме седмици, дори месеци, но обикновено до 7-10 дена ботът минава. При мен дойде за 11. : )
M MontefuckeR Registered 5 Октомври 2007 #3 имаше 1 код с който ти праща е-майл когато гоогле влезе дали неможе да ми го дадете..
V vladislav Registered 5 Октомври 2007 #4 Ми аз имам google акаунт и там в "инструменти за уебмастери" ми пише ога бота е влизал да индексира. След като го добавих и бот н 2-рия н мина прз сайта но от тогва не е идвал пак. А и имаше едно verfy your ste ислагаш един met таг и ти е verfied
Ми аз имам google акаунт и там в "инструменти за уебмастери" ми пише ога бота е влизал да индексира. След като го добавих и бот н 2-рия н мина прз сайта но от тогва не е идвал пак. А и имаше едно verfy your ste ислагаш един met таг и ти е verfied