Кой браузер използвате

• Автор Автор lud2
  • Начална дата Начална дата

Кой браузер използвате

• Opera

Votes: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Netscape

• Avant

• Maxthon

• Тоя дето си върви с линукс

• Друг

• Общо гласове
    0

lud2

Registered
Айде да видим кой какъв браузери използва.Аз лично използвам опера и не бих го сменил. :)

Попринцип повечето дистрибуций на линукс са си с раличен браузер(поне тези който съм работил с тях).Но най-често се вкарва Мозилата.. И аз съм си доволен от нея....

Само да допълна, че "тоя дето си върви с линукс" е най-често konqueror . FF също си върви с повечето дистрибуции, така че това е субективен отговор.

StormBreaker каза:
Само да допълна, че "тоя дето си върви с линукс" е най-често konqueror . FF също си върви с повечето дистрибуции, така че това е субективен отговор.
Зависи от дистрибуцията...

crazy_dog каза:
Mozilla Firefox Rulzzzz! :twisted:
Това е най-добрия браузер!

Access каза:
Mozilla Firefox

admin каза:
firefox разбира се.

На вашето мнение съм :wink:

П.П.***

При мен много интересно стана как минах
от ИЕ на ФФ.
Това стана един ден като прочетох в една
тема, един пост на админ в който пишеше
да забравим за ИЕ-то и да си свалим един
свестен браузър и беше предложил ФФ-то. :twisted:
И тогава си викам :
Тцтц.. човека май се е ядосал...
И от тогава от как съм го свалил само ФФ си ползвам. ж
И наистина е по-добър от ИЕ :?:

Аз дълго време си карах със експлорера, докато накрая не взех да пробрам мозилата.Тогава подпрозорците ми грабнаха окото (експлорер 7 още нямаше, така че той нямаше подпрозорци), а сега не ми се сменя, много по удобна е.

ползвам Lolifox което е разновидност на Firefox но предназначена за аниме фенове.
адски съм доволен

Интересно ... FF vs. IE (17:1) а каквато и статистика да погледна, IE е на първо място; дори и статистиката на сайта ми показва, че най-много с IE се влиза ;)

Явно тук сте се събрали лисичи фенове :D и като гледам само аз съм гласувал за IE :lol:

Имам FF и Opera, но съм си свикнал с IE и си ми харесва (особено 7) :twisted:

Междо другото, някой ползвал ли е NetScape? Той също е много добър браузър. С много възможности, мисля, че полваше енджина на лисицата. За съжаление не е разпространен много :?

Back
Горе