Кой форум предпочитате

Кой форум предпочитате

• phpBB

Votes: 0 0.0%
  • IPB

• vBullentine

• Общо гласове
    0

SandPrince

Registered
я си кажете предпочитанията - на кой форум сте привърженик.
аз по принцип харесвам phpBB форумите ама нещо тия vBulentine кат'че ли имат повече функции

jooorooo каза:
SandPrince каза:
jooorooo каза:
нито един от изброените :-) не обичам готови системи :-)

ами тогава ако искаш да имаш форум какво ще ползваш

почнал съм да си разработвам един :-)

ууууу ще го споделиш ли с нас като урок??? плииийййсссссс

jooorooo каза:
ако го довърша :-) да не стане като 90% от нещата ми.. недовършени...

ако искаш мога да помогна нещо с дизайна - некви изображения ако ти трябват обаждай се в скайпа

Не съм работил много с IPB , но останах с много добри впечатления от него .Доста по функционален от phpbb .. Но phpbb също ми харесва , админ панела е много улеснен и е по стабилен като цяло ..Другият никога не съм го ползвал , но съм го виждал ... изглежда като phpbb с повече екстри .. ще го пробвам някой път :)

Давам гласа си за IPB

phpbb е идеален форум. Лесен за инсталация, подръжка и кода му е лесен за редактиране.
Докато форуми от ранга на IPB са тежки, и подръжката им изисква администратора да е с повече опит в областа. Инъче имат много функци и лигутики :)
Нещо средно което мога да предложе е SWF форума. Не е много сложно за инсталация и подръжка, но имам също отделни екстри реализирани като модолчета.
Ами това е моето мнение за форумите! :?:

аз използвам phpBB и дадах за него гласа си (незнам що) ама ми се иска да се позанимавам и с IPB :)

phpBB има най-добра структура
аз гласувах за него а за IPB нищо не мога да кажа освен че има доста опции инсталнах го един път а ма не ми хареса особенно

Back
Горе