Защо за щастие? Аз се обривам като трябва да пипам бек енд.Отдавна се каня да тествам Tailwind, но за мое щастие скоро не съм пипал front-end.
Аз не съм фронтендър, но реших да експериментирам с Tailwind, т.к. си правя мой todo app в свободното време иОтдавна се каня да тествам Tailwind, но за мое щастие скоро не съм пипал front-end.
За почитателите на css-in-js препоръчвам https://stitches.dev/ - освен performance, е много удобен за ползване (всичките тези токени за цветове, размери и т.н. излизат в съответното място за backgroundColor, width и т.н.)
Аз имам една идея за малък проект, който смятам да го направя на Svelte + Tailwind, или React + Tailwind, макар че искам да пробвам Svelte, че много го хвалят.Аз не съм фронтендър, но реших да експериментирам с Tailwind, т.к. си правя мой todo app в свободното време ие
жестоко
!
Няма да сбъркаш с Vue. Малки неща съм правил, защото и аз само го разучавах и после пак яхай jQuery, сякаш някъде ще избягаш от това.Аз имам една идея за малък проект, който смятам да го направя на Svelte + Tailwind, или React + Tailwind, макар че искам да пробвам Svelte, че много го хвалят.
И на Vue му се каня, но кой има време да тества всичко, хаха.
Причина?Tailwind sux , лично мнение.
Може би:Причина?
Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML.
При мен е обратното.Back-end съм по принцип, но ми се е налагало не веднъж да ровя из frond-end проекти и за това се позовавам на това мнение![]()