Кой windows 7 ще ми препоръчате

lqbo123

Registered
Здравейте инсталирах си сега якъв виндовс 7 но не ми харесва не мога да играя игри на него може ли да ми препоръчате някой свястен който вие ползвате ?

Аз съм с windows 7 ultimate и съм много доволен. Върви перфектно от 2, 3 месеца съм с него и до сега не съм имал проблеми играя си и игри и съм доволен :)

Blagoicho каза:
Аз съм с windows 7 ultimate и съм много доволен. Върви перфектно от 2, 3 месеца съм с него и до сега не съм имал проблеми играя си и игри и съм доволен :)
И аз така :) :?:

Ами щом не можеш да се оправиш слагай пак XP-то. Вистата въобще не я гледай като вариант.

hrvladev каза:
...
Вистата въобще не я гледай като вариант.
Я дай една причина поне ? Може неговия компютър да не е толкова счупен и да я подкара ... :?:
Като за windows windows 7 ultimate според мен е добър, а и само него съм ползвал и съм с някаква бета версия, но се държи перфектно !

Ами Вистата е... как да кажа... ами провал. Говорено е достатъчно, не ми се спори. Единственото подобрение е интерфейса като дори не е нещо ново и иновативно.

hrvladev каза:
Ами Вистата е... как да кажа... ами провал. Говорено е достатъчно, не ми се спори. Единственото подобрение е интерфейса като дори не е нещо ново и иновативно.
По тая логика всеки windows e провал защото няма нищо иновативно тъй като плагиатстват от другите ОС :?:

SveXteZ каза:
hrvladev каза:
По тая логика всеки windows e провал защото няма нищо иновативно тъй като плагиатстват от другите ОС :?:

Хах... :D Не си ме разбрал. Аз това го отбелязах като плюс макар и с недостатъка, че е изплагиатствано както и ти спомена. Проблема на Виста въобще не е във визията... както казах това вече е обсъждано и няма да споря по въпроса. Иначе аз съм доволен от Уин 7 и я ползвам макар, че има какво още да се желае...

Back
Горе