Кой?

SDB15

Registered
Кой има негова игра искам да кажа онлайн игра и да е на български или никой не си е правил онлайн игра до сега?

Ъъъъ тъпи са обичам Масови и Стратегически!
Аз играя Битка.Нет и БгМафиа.Ком само че в бгмафиа нещо не ми харесват админите много се заяждат с мен *тиииит* и в *тиииит* за това аз питам Вие дали сте разработчик като HunteR тука във форума има негова игра сам я правил малко бъгове имаше ама са се справя горе доло!
Вашите онлайн игри не някви други! Ако ще ми давате Ви казах какви харесвам :)
Чао лека вечер!

Щом не съм я казал а е казана начи не ми харесва! и bulfleet не ми харесва!
Абе я само ми казвайте онлайн игри на български само Масови! Без Бгмафия нея я играя!

Ами щом масови не харесваш тогава стратегически ? Или некви други ама аз си падам най много по Масовите!

hrischo каза:

Най противната и гадна онлайн игра! Играл съм я и е супер тъпа има едва 5 онлайн човека ако бе хубава щеше да има повече! Мисля че много хора са на това мнение!
Няма значение аз сега права една игра като myst вие ще сте един инспектор който разгадава убистово на едно момиче! :) за сега е добре но по късно ще Ви я кажа да видите но няма да е скоро готова! Мъча се и права колкото мога повече и да е по трудно а не с две стъпки да я превартите! Тя ще е като Флаш игра излезеш ли почваш отначало като влезеш а и наистина няма да искате да излезете! Бая четене ще има и картинки има колкото да не е без хич, но най-голямата час ще е да намерите трупа на това момиче и това ще е към края ама ще Ви бъде прекалено трудно :):)
Аре за сега!

Абе аз ще сложа ама като нестава картинките аз сложих папка img не стана после ми каза брат ми imges и пак не стана! аз ще направа и карта споко ама първо трябва да направа да ти показва картинките!

Тоя червен фон мн дразни очите, по-добре го махни и добави м/у <head> и </head> това:
<style type="text/css">
html,body { font-family: verdana, arial; font-size: 11px; background: #f1f1f1; }
</style>

П.С. кода ти е лееко разбъркан, забравил си да сложиш </head> (вместо това там си сложил <center> ;)) ...добави и </body> преди </html>

Добре че има кой да ми помага от време на време :) значи
този код: "<style type="text/css">
html,body { font-family: verdana, arial; font-size: 11px; background: #f1f1f1; }
</style> " е за цвят ама html ползвам не php аз само html знам горе доло :( картинки не мога да слагам в интернет качвам ги с папката като папката сега е imges а еда от снимките е banka = imges/banka и пак не става как да я направа за да може и в интернет да е с картинка!?

ееее бяло не ми харесва няма сякаш цвят!

Е това е сиво, като не ти харесва си избери друг цвят ;)
http://www.w3schools.com/html/html_colors.asp

...виж малко по-надолу! Харесай си цвят и му копирай кода (този в/у него), след това го замени с този f1f1f1 който аз ти предложих. И това <style> дето съм ти дал не е нито html, нито php.. на това му викат css :D

Back
Горе