Колаж от снимки ?

confiscate

Registered
Здравейте,
Искам да направя колаж от снимки и след това да го разпечата. Въпроса ми към Вас не е как се прави , а какви размери да използвам във Photoshop за да събера повече снимки и да излезне хубаво напечато във форат А3 . Ще съм Ви много благодарен , ако ми дадете някакви напътствия.

Благодаря предварително!!!

confiscate каза:
Здравейте,
Искам да направя колаж от снимки и след това да го разпечата. Въпроса ми към Вас не е как се прави , а какви размери да използвам във Photoshop за да събера повече снимки и да излезне хубаво напечато във форат А3 . Ще съм Ви много благодарен , ако ми дадете някакви напътствия.

Благодаря предварително!!!
ако не можеш да работиш на фотошоп ще ти е трудно. а ако можеш изрежи просто снимките и ги сложи в отделни слоеве. После обедини слоевете и запамети в джепег

kokernur каза:
ако не можеш да работиш на фотошоп ще ти е трудно. а ако можеш изрежи просто снимките и ги сложи в отделни слоеве. После обедини слоевете и запамети в джепег

Абе гледам те пишеш пълни глупости в разделите за дизайн... Защо го демотивираш? И какъв е смисъла да слага снимките на отделни слоеве, при положение, че като ги драгваш те СА на отделни слоеве... И бтв., щом ще го печати, изображението трябва да е филтрирано със CMYK.

@confiscate Направи както ти казва rivo, остави го тоя...

Back
Горе