Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
porostorm каза:Интересно ми е да разбера олко е месечният трафик на сайта и форума? Ако не е тайна разбирасе :roll:
porostorm каза::!: направо падам от стола :!:
"екстри" ?djvato каза:махаш полвината екстри и трафика спада![]()
еми всичко което добавиш то макар и малко или много взима трафик ... дори един линк натоварва страницата и взима повече трафик ... вече за по големи картинки банери регистрации и всичко зима трафикporostorm каза:"екстри" ?djvato каза:махаш полвината екстри и трафика спада![]()
porostorm каза:Ясно, тук идва момента да попитам, как да намаля трафика на сайта ми преди да се преместя на хостинг без ограничение на трафика.
Благодаря.
така е ... но най много трафик зима онлайна на хора ... без значение какво правят :?:admin каза:porostorm каза:Ясно, тук идва момента да попитам, как да намаля трафика на сайта ми преди да се преместя на хостинг без ограничение на трафика.
Благодаря.
Картинките много дърпат но това не е проблем.
Най големия трафик на туриста идва от разглеждането на текста в
топиците на форума.
12 GB на месец.
И в тях не влиза нито една картинка.
Ако имаш посетители които постоянно нещо гледат или ровят
в сайта няма как да го намалиш много.
те са си онлине и си зяпат и разхождат безцелно.
Не може да ги ограничаваш, защото ще се разкарат на някъде.
Мога да намаля трафика с 20% на туриста но не с повече.
Трафика си идва от презареждането на страниците.
Само докато си пишем тук ти вече си презаредил темата 30 пъти най малко а
съм сигурен, е до сутринта точно тази тема ще се презареди може би 1000
пъти.
Това са постоянни натискания .
естествено :?:porostorm каза:забравих да попитам, ако имам 10 еднакви снимки в 1 страница и 10-те ли отчитат трафик, когато 1 потребител отвори страницата?
кое е естественото? Снимките са еднакви с еднакъв адрес ...djvato каза:естествено :?:porostorm каза:забравих да попитам, ако имам 10 еднакви снимки в 1 страница и 10-те ли отчитат трафик, когато 1 потребител отвори страницата?
Точно това питам .. чакам сигурен отговор.DJCharge каза:А и нали снимката щом веднъж се зареди, следващия път се отваря от Temporary файловете :roll: ..