Колко оценки сте имали макс. на ден?

Smirnoff каза:
7 часа - 6 двойки... само по час на класа нямах оценка
Трябваше и там да ти лепнат 1 и готово, да ги закръглиш...
ПП. Ти си рекордиор :)

LOL, кво правиш ти бе @Smirnoff ?!?
Направо чупиш всички рекорди :mrgreen:

Признавам си че и мен ме мързи да уча дори домашните не си пиша обаче до сега нямам нито една двойка. :D

Smirnoff каза:
Аз в безинтересните часове си нося книжките за РНР и си ги чета..
защо да си губя времето..
и аз си я носих веднъж ама е тежка (900 страници) ама за сметка на това ми е само тя в чантата :)ама един от даскалите ми я зе и ме удари с нея по главата и сега не я носа :)

Малф, това ли наричаш рекорд?

На мен рекорда ми е три оценки в един час...

иначе най много оцнки на ден съм имал 5, не са чак толкова много..

MontefuckeR каза:
как в един бре? По закон май неможе да имаш повече от една оценка за 1час :roll:
кой ти гледа законите в днешно време на тъпата даскалка като и хрумне да кажем по литература като и хрумне на тоя текст две на тоя три на ония пет може така и десет оценки да ти пише като си измисля че задължително трябва да фигурират в дневника..

Дам, сега никой не гледа законите, в нашия клас сме 21 човека по списък а сме само 15 редовни а като имаш над 15 отсъствия те изключват, вече 6 човека имат над 100 отсъствия и още не са изключени..

Smirnoff каза:
Аз в безинтересните часове си нося книжките за РНР и си ги чета..
защо да си губя времето..
Хахаха и аз така ама класната ме видя и ми я взе. Още не ми я е върнала. Обаче том 2 е в мен :D:D:D

MontefuckeR каза:
а бре я кажете колко отсъствия имате :roll:
Неизвинени и извенени

Извинени/Неизвинени/Закъснения
0/0/0

От 6-ти клас всичко е 0. :D

Не си мислете че влизам редовно в часове, просто не пишат отсъствия :twisted:

Ем неска един от нас изкара 4 оценки за 2 часа. Една оценка в първия час и другите 3 във втория. А познайте кви му са оценките :D

Иначе аз незнам колко оценки съм вадил на ден.
Ааа за оцъствията ами аз не съм си ги броил колко са. Ама като цяло миналата година нашия клас беше на второ или на трето място с най много оцъствия. :)

Ам... рекорда ми май е 6-6-5 или 6-6-6 май беше :) не съм отличник :D оценки бяха по математика, бел и инфо. тех. май.

DrViS каза:
MontefuckeR каза:
Неизвинени и извенени

0/0/0

Ние пък си ги извиняваме в дневника ;)

Smirnoff каза:
DrViS каза:
MontefuckeR каза:
Неизвинени и извенени

0/0/0

Ние пък си ги извиняваме в дневника ;)

На мен пък класната ми ги извинява (без белешки) :)

еее.. само аз съм прецакан така ли?
При мен ако извинителната бележка не е от доктора който е посочен в дневника и няма подпис от родител не се приема..Ама сега си правя един шаблон на фотошоп и мисля скоро време да го пробвам :) само незнам каква хартия ще ми трябва.

DrViS каза:
Дам, сега никой не гледа законите, в нашия клас сме 21 човека по списък а сме само 15 редовни а като имаш над 15 отсъствия те изключват, вече 6 човека имат над 100 отсъствия и още не са изключени..

това са 15 неизвинени, те едва ли имат по над 100 неизвинени... :) Това за редовните, искат се минимум 18 по списък, апък ако искат да ходят и 2ма редовно :)

Back
Горе