MontefuckeR
Registered
аз съм имал най-много 3 оценки за 1 ден!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Трябваше и там да ти лепнат 1 и готово, да ги закръглиш...Smirnoff каза:7 часа - 6 двойки... само по час на класа нямах оценка
е баси якотоSmirnoff каза:7 часа - 6 двойки... само по час на класа нямах оценка
и аз си я носих веднъж ама е тежка (900 страници) ама за сметка на това ми е само тя в чантатаSmirnoff каза:Аз в безинтересните часове си нося книжките за РНР и си ги чета..
защо да си губя времето..
кой ти гледа законите в днешно време на тъпата даскалка като и хрумне да кажем по литература като и хрумне на тоя текст две на тоя три на ония пет може така и десет оценки да ти пише като си измисля че задължително трябва да фигурират в дневника..MontefuckeR каза:как в един бре? По закон май неможе да имаш повече от една оценка за 1час :roll:
Хахаха и аз така ама класната ме видя и ми я взе. Още не ми я е върнала. Обаче том 2 е в менSmirnoff каза:Аз в безинтересните часове си нося книжките за РНР и си ги чета..
защо да си губя времето..
MontefuckeR каза:а бре я кажете колко отсъствия имате :roll:
Неизвинени и извенени
DrViS каза:MontefuckeR каза:а бре я кажете колко отсъствия имате :roll:
Неизвинени и извенени
Извинени/Неизвинени/Закъснения
0/0/0
От 6-ти клас всичко е 0.
Не си мислете че влизам редовно в часове, просто не пишат отсъствия :twisted:
Smirnoff каза:DrViS каза:MontefuckeR каза:а бре я кажете колко отсъствия имате :roll:
Неизвинени и извенени
Извинени/Неизвинени/Закъснения
0/0/0
От 6-ти клас всичко е 0.
Не си мислете че влизам редовно в часове, просто не пишат отсъствия :twisted:
Ние пък си ги извиняваме в дневника![]()
DrViS каза:Дам, сега никой не гледа законите, в нашия клас сме 21 човека по списък а сме само 15 редовни а като имаш над 15 отсъствия те изключват, вече 6 човека имат над 100 отсъствия и още не са изключени..