Конвертиране от phpBB2 към phpBB3 проблем

cold_zero

Registered
Като пусна конвертирането не ми се конвертират всички мнения и теми във форума, както и други неща като потребители и т.н. Пробвах 5-6 пъти и всеки път различен брой мнения се конвертираха, като максимума беше 5000 и нещо, а форума има близо 11 000 поста и не искам да губя повече от 50% :? Защо става така и как евентуално да го конвертирам изцяло?

cold_zero каза:
Някой може ли да помогне :(

И аз имах този пролем и накрая се принудих да си инсталирам наново phpBB3 конвертирането ми искара всички постове и теми по 3 , 4 пати така че най добре е нова инсталация надявам се да сам помогнал.

Е да, но без да конвертирам губя всичко което съм събрал в базата данни до сега... Няма ли вариант всичко да си се конвертира нормално :cry:

То няма нищо по различно от другите обяснения как се конвертира :shock: Правя си всичко както трябва, но не ми конвертира цялата база данни, защо?

И при мен се получи същото - почти 50% не се виждаха, но после през админ панела видях че голяма част от потребителите са неактивни - активирах ги и постовете се появиха - да не би да се получава и при теб?

Еми не ми се вярвя, защото аз гледах директно в phpmyadmin в базата данни и там си беше същата бройка...Изобщо ги нямаше записани, а пък и освен това си влезнах с моите данни (потребителско име и парола) и липсваха и мои теми и мнения :cry:

Ако имаш на старото php бекъп - пробвай го първо с възстановяване на неговата база данни - може да е възникнала някаква грешка и с бекъпа да я оправи и след това конвертирай.

BackUp на стария форум съм правил преди две седмици някъде...Но, ако има проблем ще го изпише...Пробвах и с optime, analyze все същото...

Back
Горе