Корупция!!

Статус
Not open for further replies.

shashma88

Registered
Е това е! Бях си пуснал тема където искам една система.Потребител FreeStylerz писа да го намеря на скайп. Аз казах че затова е форума - като искат да ми помогнат, не да ме мотаят, и тоя ми пише "Кощеш".Бях пуснал тема с оплакване (не знаех къде ебутона за докладване), но някого е решил нещичко, и е изтрил темата, както и темата със заявка за системата!! Е нямам думи... Забележете, не съм нарушил никакво правило, и темата дори не е в коша а изтрита..

По принцип ще сгреша ако ти кажа къде грешиш, но предполагам моето ще е изключение. Нямаш право да коментираш и да определяш кой къде е сгрешил публично. Това е едно от правилата. Затова са ЛС-тата до админ и докладването на теми.

shashma88 каза:
Е това е! Бях си пуснал тема където искам една система.Потребител FreeStylerz писа да го намеря на скайп. Аз казах че затова е форума - като искат да ми помогнат, не да ме мотаят, и тоя ми пише "Кощеш".Бях пуснал тема с оплакване (не знаех къде ебутона за докладване), но някого е решил нещичко, и е изтрил темата, както и темата със заявка за системата!! Е нямам думи... Забележете, не съм нарушил никакво правило, и темата дори не е в коша а изтрита..

темите не се трият.
Просто не я виждаш.
В този сайт не се коментира Counter Strike.
Забранено е . всякакви теми за ЦС се третират като спам.

Всички теми за ЦС са забранени но не съм ти написал забележка, защото
реших да не ти развалям рахатлъка.

Явно е трябвало, защото както виждам не си наясно защо съм ти изтрил мнението.

На другия потребител му написах забележка за спам.

Не разбрах за каква корупция говориш но ти си знаеш.
Темите с оплакването също го изтрих тъй като е нелепа при условие, че бутона "Докладвай" се вижда във всяка тема.

Не можеш да промениш начина на модериране на този сайт .
Той не зависи от това ти какво смяташ за правилно и няма нужда да се ядосваш на всичко, което правя аз или някой от модераторите.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе