Коя от тези MAIL системи е най добра?

Smirnoff

Registered
NeoMail
493712_orig.jpg

Horde
493713_orig.jpg

SquirrelMail
493714_orig.jpg

Изкажете си своето мнение?

интересно, и аз съм се чудил коя от трите да избера и се спрях на Horde, и не съм забелязал да има някакви проблеми със нея!
Според мен е най добре да пробваш и трите, след което да си прецениш коя ти върши най-добре работата :wink:

На моя платен хост имам SquirrelMail и е много гадна!!! Никакъв дизайн Сега си го видях и ти казвам ще се ГРЪМНА!:
3872 писма от Corn Job ми е пратило!!! :cry: Направо как ще ги трия...... :cry:

Като дизайн и трите не са нищо особено. Най добрата е Horde. Препоръчвам я. Само да спомена - abv.bg използват Horde, като дизайна е много променен както сте забелязали.

Да ама аз щото имам 2 вида поща: Horde и SquirrelMail на хоста! И какво ? Не ми се показват съобщенията! Пращам си от gmail нищо не показва! И двете не са хубави!

NeoMail дайте линк да я дръпна и каже как се инсталира и ке ви кажа дали е добра :P

luudman каза:
Да ама аз щото имам 2 вида поща: Horde и SquirrelMail на хоста! И какво ? Не ми се показват съобщенията! Пращам си от gmail нищо не показва! И двете не са хубави!

Явно ползваме един и същ хост. При мен си бачка нормално Horde - то. Horde имат най добрата спам защита. Така са ми казвали хора които се занимват с такива неща. Вкус - другар няма

Ползвам tophost и имам само Horde и SquirrelMail! Но и двете не ми харесват!!! Изобщо! :o ! Едната е бъгава другата отвратителна! :wink: Да се сложи една дето никой я няма може да намериш във sorcefroge.net ! Това е!

Back
Горе