Кражба на трафик?

F1r3Fl3x

Registered
От доста време не мога да гледам онлайн филми в Nanoset.
Пише ми, че съм изчерпал лимита от моя ip адрес, но аз не съм гледал от поне 2-3 месеца, защото този надпис не се маха. Възможно ли е някой да използва моето ip, защото вкъщи няма кой друг да седне да гледа там филми?

Няма как 2-ма да ползват едно и също IP през различни компютри..
Пиши им на support-а сигурно ще знаят как и защо се получава така.

boby_29 каза:
Няма как 2-ма да ползват едно и също IP през различни компютри..
Пиши им на support-а сигурно ще знаят как и защо се получава така.
Всъщност може при по задръстените доставчици съм го виждал, но преди 3-4 години сега не знам дали го има ...
Ако си с динамично ИП е възможно някой да е гледал с това ИП и след това да си го присвоил ти ...

Ип-то ми е статично, но не ми е чак такъв проблем, че да говоря със съпорта. И да, на градска мрежа съм, но свалям с 1мб от thepiratebay, затова не ми е чак такъв проблем да изчакам 10-15 мин да се свали филм :)
Мерси за отговорите :)

F1r3Fl3x каза:
Ип-то ми е статично, но не ми е чак такъв проблем, че да говоря със съпорта. И да, на градска мрежа съм, но свалям с 1мб от thepiratebay, затова не ми е чак такъв проблем да изчакам 10-15 мин да се свали филм :)
Мерси за отговорите :)
Щом от международен сайт сваляш с 1 мб/с това значи ли че от бг ще си с около 5-10 мб/с което значи около 2-3 мин за филм ...

Ами не. Навсякъде тегля с 1мб, освен локално. Там тегля с 6-7.
Преди около 2-3 месеца, едвам свалях от замунда с 600, а от TPB с около 100-150 :D Но смениха 'топографията на мрежата', каквото и да значи това и сега съм с някакъв dialer :)

Back
Горе