Купувам "PHP 5 в лесни стъпки"

FestarBG

Registered
Книгата я няма по книжарниците,а много искам да се науча на php.Има и други подобни книги,но са по 30-40 лева,а много хора свалят тази.Ако някаи я е чел вече и не му трябва..далавера да става... :wink:

FestarBG каза:
Книгата я няма по книжарниците,а много искам да се науча на php.Има и други подобни книги,но са по 30-40 лева,а много хора свалят тази.Ако някаи я е чел вече и не му трябва..далавера да става... :wink:

И ако земеш да кажеш от кой град си...

Човек книжката струва 5 лв и я има в книжарница пингвините.Поръчай си я онлайн от http://pe-bg.com

ЕДИТ: Сега като погледнах я няма в онлайн каталога, но в книжарницата съм сигурен че има всички книги от поредицата на софтпрес.

Аз съм от Стара Загора,и я търсих в двете най-голени книжарници тук: Хеликон и Пингвините,и на двете места имаше други книги от поредицата "В лесни стъпки" но нямаха за PHP 5..От Хеликон провериха и ми казаха,че и в издателството я нямали,иначе щели да я поръчат.. :?

Аз я имам. Купувам съм я от склада който е на не повече от половин час от нас. Много си далеко иначе бих ти я дал.

Back
Горе