Къде греша !?

Teodotko

Registered
<?php


if (iMEMBER) {


echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".$locale['global_121']."</a><br />\n";
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."members.php' class='side'>".$locale['global_122']."</a><br />\n";
}
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='side'>".$locale['global_124']."</a>\n";
} else {

echo "<div style='text-align:center'>\n";
echo "<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>\n";

?>
 
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/bulstar/public_html/forum/includes/theme_functions_include.php(71) : eval()'d code on line 11


В кода имали грешка някаде ?
 
има и то суперска

if (iMEMBER) {


echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".$locale['global_121']."</a><br />\n";
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."members.php' class='side'>".$locale['global_122']."</a><br />\n";
}
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='side'>".$locale['global_124']."</a>\n";
} else {

echo "<div style='text-align:center'>\n";
echo "<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>\n";
огледай кода
тотално грешни скоби

p.s. не е от theme_functions_include.php там само се изпълнява тоз код
 
Код:
 <?php


if (iMEMBER) {


echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".$locale['global_121']."</a><br />\n";
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."members.php' class='side'>".$locale['global_122']."</a><br />\n";

echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='side'>".$locale['global_124']."</a>\n";
} else {

echo "<div style='text-align:center'>\n";
echo "<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>\n";
}
?>
 

Горе