Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
значи чи имаш право само на 10 броя база данниindex каза:Реши да си купа хостинкг.
http://icn.bg/default.icn?show=hosting&status=web-pack0
като за начало..
Та въпроса ми е какво зна4и това :
Бази данни
MySQL 10
PostgreSQL 10
Дисково пространство 700MB
Месечен трафик 12GB
Поддомейни 50
MySQL 10
E-mail кутии 500
Поддомейни Неограничен
E-mail кутии Неограничен
MySQL Неограничен
Код:Дисково пространство 700MB Месечен трафик 12GB Поддомейни 50 MySQL 10 E-mail кутии 500 ___________________ 1.40 лв/година
И виж за малко повече какво получаваш :
Код:Дисково пространство 1000MB Месечен трафик 25GB Поддомейни Неограничен E-mail кутии Неограничен MySQL Неограничен _____________________ 1.95 лв/година
Хака от каде дойде?От CMS-то или от хостинга ???raver234 каза:Аз съм точно на това за 1.95 и съм доволен... Ако искаш да видиш скоростта: www.smartphones-world.com До сега съм доволен ... Освен, че първите 2-ва дни системата беше хак и сички индекси бяха заменени с Hacked by Islam... Но след това нямаше никви проблеми ... Но хака ми помогна да разбера, че трябва редовно да си правя бекъп
LiRiX каза:Хака от каде дойде?От CMS-то или от хостинга ???raver234 каза:Аз съм точно на това за 1.95 и съм доволен... Ако искаш да видиш скоростта: www.smartphones-world.com До сега съм доволен ... Освен, че първите 2-ва дни системата беше хак и сички индекси бяха заменени с Hacked by Islam... Но след това нямаше никви проблеми ... Но хака ми помогна да разбера, че трябва редовно да си правя бекъп