Къде са таблиците..???

BUSTTER

Registered
Здравейте,
Снощи инсталирах убунту един приятел ми помогна да запълним дупките инсталира ми всичко което трябва...
Сега трябва да си кача sql бекъпа на сайта...
Да , обаче не ставаа...
Ако искам да ъплоудна sql файла(през phpmyadmin) той е доста голям 28мб (машината с убунту е отделна) и моя нет не е кой знае колко бърз и хем се бави при качване и не качва всички таблици...
После исках да кача директно архива тогава пък дава , позволената памет е нз си колко дъра-бъра...
Та какъв е пътя до папката в която се съхраняват таблиците??
Благодаря!

А бе човек не падам от марс ти как мислиш се копира sql фаил със 112 таблици и дълъг 109 683 реда...
Направо браузера ми и ноудпата забиват на мига....

Ако не можеш да намериш къде е записан sql файла, можеш да го потърсиш от Места - Търсене на файлове. Няма специална папка, в която да се записват. При мен обикновено са на десктопа или в домашната папка.
Въстановяването на базата на сайта няма връзка с това, с каква ОС работиш.

Аз веднъж пробвах да разделя sql файл и да го кача на части, но не се получи, но все пак мисля, че е възможно, ако човек е наясно коя заявка за какво е .

Вие обаче не ме разбрахте....
На отделна машина която ще ми бъде уеб сървър съм сложил Linux Ubuntu та питам къде се намира директорията из папките в която се съхраняват базите...

Направо използвай SQLyog. От там си импортваш фаела и всичко става на 6. А от phpmyadmin има ограничение 16MB и може би затова не ти качва всички таблици.

Теглиш ТОВА .

Пускаш го и въвеждаш информацията за хоста на БД-то ти. После избираш Базата данни и де сен клавиш Restore from SQL Dump и му посочваш SQL файла. Импортирал съм 150MB SQL-и така.

StormBreaker каза:
Теглиш ТОВА .

Пускаш го и въвеждаш информацията за хоста на БД-то ти. После избираш Базата данни и де сен клавиш Restore from SQL Dump и му посочваш SQL файла. Импортирал съм 150MB SQL-и така.

не иска да се свърже....
пробвах тестово със акаунта ми в фриихостиа там се свърза :shock:

BUSTTER каза:
StormBreaker каза:
Теглиш ТОВА .

не иска да се свърже....

Значи, че хоста не позволява отдалечени връзвания.

StormBreaker каза:
BUSTTER каза:
StormBreaker каза:
Теглиш ТОВА .

не иска да се свърже....

Значи, че хоста не позволява отдалечени връзвания.

За в момента имам само достъп през WinSCP понеже спряхме графиката на убунтуту а пък аз и без това не му разбирам много...

Back
Горе