Леле. Това не го очкавах

boby

Registered
Такам. Сега ме включиха в един общ чат в Skype. Ето лога:
[19:27:31] *** Крава муууууууущ добави ....

[19:27:42] Крава муууууууущ каза: prodavam psd-to na bannera na WT
[19:28:59] t0sh1_bg каза: wtf
[19:28:59] t0sh1_bg каза: tfa ko e :D
[19:29:28] Крава муууууууущ каза: http://web-tourist.net/new/images/fona.jpg
[19:29:30] Крава муууууууущ каза: това
[19:31:06] Крава муууууууущ каза: 10 bb
До колкото си спомням admin беше дал psd-то на туриста, за да стане хубав тапет за десктоп.

Народа се комерсиализира.

не се чуди на едно състезание по уеб дизайн гледам един сайт и викам а тва е туриста ама не бе6е той изкопиран целия от някой юзър (беше в Шумен състезанието )

animatora каза:
не се чуди на едно състезание по уеб дизайн гледам един сайт и викам а тва е туриста ама не бе6е той изкопиран целия от някой юзър (беше в Шумен състезанието )
всякакви изроди ги има :D

честно казано на мен ми е по-трудно да копирам един сайт от до, отколкото да си направя мой си.

еми незнам не ми е интересно така да копирам дизайни не е трудно с фиребъг ама просто не е интересно аз като си направя сайт сам ми е по хубаво от колкото готова система или темплейт там дизайн няма смисал

Админа беше дал .psd-то в една тема. Пък и, ако някой си мисли, че с едно .psd ще постигне нещо - жестоко се лъже :)

LiRiX каза:
Админа беше дал .psd-то в една тема. Пък и, ако някой си мисли, че с едно .psd ще постигне нещо - жестоко се лъже :)
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=37305&start=12
второто мнение

animatora каза:
да бе нали седях до теб и аз първи забелязах и ти казах "а тез хич не са копирали от WT" кат си лафехме там отзаде :D дори това тези усербарчета за последни уроци за последни теми от форума всчико. :)

miro91 каза:
animatora каза:
да бе нали седях до теб и аз първи забелязах и ти казах "а тез хич не са копирали от WT" кат си лафехме там отзаде :D дори това тези усербарчета за последни уроци за последни теми от форума всчико. :)

Да бе :D :D

Back
Горе