Личният ми блог и портфолио

С една дума - харесва ми.
Дизайн, функционалност... всичко.
С удоволствие ще го чета...
:?:

EDIT: След като се регистрирам ми дава бяла страница...

PapaSmurf каза:
С една дума - харесва ми.
Дизайн, функционалност... всичко.
С удоволствие ще го чета...
:?:

EDIT: След като се регистрирам ми дава бяла страница...

Благодаря :)

Регистрацията ще я видя.

Гледам да избягвам да коментирам сайтове, публикувани тук, но твоят просто ме грабна. От доста време не бях виждал толкова хубав дизайн от човек, който не може да нарече себе си дизайнер. Представям си ако можеше ;) :?:

Влиден html 5. Отлично, но се възползвай от това <meta charset="utf-8"> :) Въпрос на личен избор е и да използваш <header>, <footer> и т.н :)
Използване на CSS 3 - идеално без да се съсипе изгледа под ИЕ :)

С една дума, повторена няколко пъти ще си изкажа мнението за сайта ти:

БРАВО, БРАВО, БРАВО :?: :?: :?:

adrian каза:
Гледам да избягвам да коментирам сайтове, публикувани тук, но твоят просто ме грабна. От доста време не бях виждал толкова хубав дизайн от човек, който не може да нарече себе си дизайнер. Представям си ако можеше ;) :?:

Влиден html 5. Отлично, но се възползвай от това <meta charset="utf-8"> :) Въпрос на личен избор е и да използваш <header>, <footer> и т.н :)
Използване на CSS 3 - идеално без да се съсипе изгледа под ИЕ :)

С една дума, повторена няколко пъти ще си изкажа мнението за сайта ти:

БРАВО, БРАВО, БРАВО :?: :?: :?:

Всъщност темата е купена, поради липса на много време. Иначе доста неща съм променил по нея, например безсъсипването под ИЕ, някои от CSS3 работите, валидация... и бая бъгове по системата на темата :D

ПП. Регистрацията е оправена.

NewGuy каза:
Много ми допада. :?:

А този проект какво точно представлява http://gangelov.net/portfolio/okcicdik/ ? :roll:

.NET програма, която е в процес на разработка. Пишем я с баща ми и е за управление на документи, заявки и т.н. към неговата служба в АЕЦ "Козлодуй" :)

За блога - по принцип и аз не коментирам такива теми, но пък дизайна си е струвал парите! Много добре е направено въртенето на проектите в началото ти!

По повод на АЕЦ-а - баща ти да не би да се пише dreven, да обича порграмиране и да е Главен Дежурен АЕЦ (1-4 блок АЕЦ "Козлодуй")?

rosko каза:
За блога - по принцип и аз не коментирам такива теми, но пък дизайна си е струвал парите! Много добре е направено въртенето на проектите в началото ти!

По повод на АЕЦ-а - баща ти да не би да се пише dreven, да обича порграмиране и да е Главен Дежурен АЕЦ (1-4 блок АЕЦ "Козлодуй")?

Не, баща ми не се пише с никове, програмиране средно ниво VB.net и е заместник ръководител сектор за диагностика и контрол. До предния месец беше ръководител група.

Е какви мнения да кажем за wordpress с купена тема и празен блог? По-скоро може да ти пожелая успехи и да направиш един интересен блог в бъдеще. Защо не сложиш и JavaScript проектите? :wink: Slides.bg ми изглежда интересна тема, но много малко информация си дал ... :roll:

I_V_O каза:
Е какви мнения да кажем за wordpress с купена тема и празен блог? По-скоро може да ти пожелая успехи и да направиш един интересен блог в бъдеще. Защо не сложиш и JavaScript проектите? :wink: Slides.bg ми изглежда интересна тема, но много малко информация си дал ... :roll:

Благодаря за пожеланието. Празен е защото е нов, а javascript проектите какво може да им сложа? За slides.bg информацията е малко, защото се стараем да не разкриваме темата на сайта все още.

Йе, намери време да го пуснеш онлайн! :)

Пожелавам ти много клиенти.

Относно slides.bg - запишете се за newsletter-a и тръпнете в очакване. Надявам се да останете доволни. :)

БРАВО БРАВО БРАВО БРАВО И ПАК БРАВОО !!! Много-добър сайт. Грабна ме още от началото, и начина на изразяване е много-добър.Хареса ми как ни одряза за уроците и клипчетата :twisted: но все пак ще е хубаво ако тук таме пускаш някой хтмл / цсс / пхп урок :?: Като цяло сайта ми хареса и ти пожелавам много успехи :!: :?:

Back
Горе