Логин скрипт с админ панел?

Fester

Registered
Искам да направя така че сайта ми да може да се променя без да пипам кода.С логин скрипт със админи и обикновенни потребители.Става дума за текст примерно как мога да добавям или да променям текст от сайта с пхп скрипт без да пипам кода.Пробвах някой от начините в уроците и с 1 успях обаче пак трябва да пипам кода.
 
За да стане без да пипаш кода първо трябва да проектираш сайта така че всичко да е навързано заедно с php най вече трябва да използваш променливи за да стане
 
Е как без да пипаш кода?
Какво точно те затруднява, или къде имаш грешка?
Пеистни тука това което те затруднява, така поне повечето ще могат да ти помогнат.
 
Ами на готов зайт да направя регистрация обаче да мога да влизам като админ и да променям примерно текста на сайта без да барам кода.
За да стане без да пипаш кода първо трябва да проектираш сайта така че всичко да е навързано заедно с php най вече трябва да използваш променливи за да стане
Не разбирам много пхп уча се...
 
ако още се учиш много трудно ще го направиш
какво имаш предвид под готов сайт CMS или статичен сайт дай повече информация за да можем да ти помогнем
дай сайта и кажи какво точно изкаш да направиш пад админ панел разбирам една форма и един иф нищо друго
 
Сайта не е качен.Искам само да може да се променя и добавя текст без да се пипа кода би трябвало да е просто за някой дет разбира.Примерно да се пише текст и да има бутон прати отдолу кат го натисна да се създава нова страница с тоя текст с определен шрифт и фон.Ако неможеш да ме разбереш зарежи ще мине и без туй. :roll:
 
Изтегли си CMS (Joomla, PHPNuke, e107) където всичко ти е готово.Пишеш текста и веднага ти се появява в сайта.Ако не искаш да използваш готови програми като научиш PHP ще можеш сам да го направиш.Не мисля че някой ще тръгне да ти прави сайт безплатно.
 
Еее не е цял сайт :lol:
Мерси ще пробвам с тия програми че тоя пхп нещо не ми се отдава. :wink:
 
Той иска нещо подобно на Front Page Extantion (май така се пишеше), което се предлага при повечето сайтове даващи фрий и не фрий хостинг.

С него се редактирва бързо, лесно и ОНЛАЙН, както и БЕЗ ПРОМЯНА НА КОДА (тоест ти да го бараш) :lol:

/едит:

както той така искаше.. май само аз го разбрах ?? :)

НО ТОВА СТАВА САМО ЗА ХТМЛ, за ПХП не съм чувал ...
 
Някъде един беше искал подобно нещо.Ще потърся темата.Там съм писал как да направиш така,че да редактираш менюто и страниците в сайта ти.Ако намеря темата ще дам линк.А ниаче логин скриптове колкото искаш има.
 

Горе