Лого дизайн

gryp

Registered
Зравейте приятели дизайнери :)

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС С МОЛБА , ЗАЕДНО ДА ПОМИСЛИМ НАД ЕДИН ДИЗАЙН - СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛОГО НА МЕБЕЛНА КЪЩА

ТРЯБВА ДА ЗАИГАЕМЕ СЛЕДНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ

1.ТЕКСТА - "ВИДА" - името на мебелната къща ...
2.текста - "мебелна къща"
3.за елемент трява да се добави широколистно или иглолистно дърво - по ваша преценка :wink:
4.както и елементи от метал

допълнителни забележки :

подходящи изполвани фигури - кръг, осмоъгълник, шестоъгълник
тричгълниците не са подходящи
за това можеби "А" във ВИДА ще е "а "

+1 за найдоброто предложение :?:

успех в начинанието ще се включа и аз със собсените си идеи, но не ме чувствайте като кокурент за +1 :D :D :D

Само да подскажа малко.
За предпочитане е дървото да е широколистно тъй като широколистната дървесина е по-скъпа което предполага че мебели произведени от нея ще са по-качествени и по-хубави.
Елемента от метал ще е добре да е ковано желязо , а не някой лъскави алуминии или хромирани детайли тъй като в старите и скъпи мебели очаства елемента на ковано желязо.И трето - според мен един мебелист по-често използва триъгълник, квадрат или овал но не и шестограм или осмограм.
Знам го от личен опит защото имам такава фирма. :?:

забележките по формите се базират на проучване някакво - древно китайско учение може би не съм сигурен - елементие на двамата собсвеници са дърво и съответно метал , а за тригълника не бил подходящ ...

подходящи са многоъгълници или овал - пак от там произлиза :P

Такива са изискванията благодаря

:?:

Това са два бързи и отчаяни опита, но стигнах до едно заключение , че ако има и желязо ще трябва логото да е 3Д и незнам дали няяма да промени смисъла си на лого.

vida2.jpg

Първи опит :P

Добро е но съдържа триъгълник :(

пусни и някой коментар за мйто :D

май използваме много цветове и ефекти , няма да се получи лого :(

значи направих тази сутрин за 10-тина минути едно лого

vida_logo.jpg

мисля че има още за работа ама тръгвам на даскало, следобед ще го дооправя.

SandPrince каза:
значи направих тази сутрин за 10-тина минути едно лого

vida_logo.jpg

мисля че има още за работа ама тръгвам на даскало, следобед ще го дооправя.

Абе аз теб немога да те разбера. Един път "Тоя ми е колега" сега "Тръгвам на училище". Учиш или работиш?

Човекът май е 12 клас и все още учи, но вече има 18 и си бачка редовно като дизайнер. Кое му е чудното?

Благодаря на всички които се влкючиха ...

ОЧАКВАМ И ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА

:?:

K0ceTo каза:
Човекът май е 12 клас и все още учи, но вече има 18 и си бачка редовно като дизайнер. Кое му е чудното?

Неможе ли да ми е чудно?

12-ти клас съм уча в момента, а следобед съм на работа. :lol:

@gryp скоро очаквай едно новичко и много добро.

е сега вече стана. ето крайния вариант.
сега нека малко обяснения по логото да дам.

Знам че не искаш да има триъгълник но от дизайнерска гледна точка както е направено сега соти добре. съчетал съм мнение и с колегите ми и тяхното професионално мнение е че това е много добро. даже ако виждаш цялата композиция образува къща.

Ползвах за основен шрифт - Arial Black , като съм го преработил - то се вижда тези заоблени моменти по някои ъгли.

За какво са там - това имитира ако се сещаш заоблените мотиви (охлюви или там както се наричат) по мебелите тип барок (знам понеже баща ми е дизайнер на мебели).
Листото е дъбово.

vida_logo_2.jpg

Аз пък нищо не разбирам от дизайн, но като потребител бих казал, че на логото му липсва контур, защо не го направиш това като някакъв метален обков, нали се изискваше, а така ще стане по-завършена фигурата.

Back
Горе