Лого за сайт за фотографии

Pavkatar

Registered
Здравейте съформиици :) Имам малък проблем - правя си сайт за продаване на изображения онлине :D , но не мога да си измисля лого :(
Прайх струвах, но не ми харсват мойте разултати :( Ако може някой на когото му се занимава да ми направи някакво лога ще съм много благодарен. Да има нещо общо със снимки, фотографии, картинки или нещо от тос сорт Името на сайта е fotoget.net.
Ако някой измисли нещо ще съм супер много благодарен и +1 :)

Досега не съм чувал някой да си е купил изображение онлайн. Помисли сериозно за защитата преди да го пуснеш онлайн, view source и print screen винаги вършат работа.

FRGT10 има много такива сайтове слагат воден знак през цялата картинка с името на саита и знака им и готово ако искаш го ползвай така ако не плащаш

За сайтовете, че ги има има ги примерно един от най - големите е fotolia, а за защитата на снимките я напрайх според мен, но може и още ето я картинката защитена в моя сайт:
thumbfotoget1251277769.jpg
, мисля, че трябва да свърши работа. А въпросът сега е че ми трябва лого :( ако някой може да направи мн ще съм благодарен

ебе точно на тази снимка мога да го махна ида си го ползвам ама имаше един сайт където слагаха Х през цялата снимка и в средата логото им и отдолу саита

Back
Горе