ММ да Попитам :))

• Автор Автор tahys
  • Начална дата Начална дата

tahys

Registered
Незнам как точно се води това но ще ви дам пример дано се сетите :)

Пример:
Регистиран Потребител иска да получи повече място като в дата.бг
и тои трябва да изпрати смс на даден номер след което получава желаното си място

....

Аз търся от каде си регна и аз и да получа някакф код + номер и като изпратя смс там да ми дава некфи пари ......

Обаче искам без код за потвърждаване на смс-ите

По Друг начин не се сетих как да го опиша :)

трябва да имаш договор с глобол м-тел вивател а за парите трябва да получаваш доста за да можеш и да доплашташ на глобол м-тел и вивател

аз поне те разбрах ... но има едно но .. :)

няма смисъл ... трябват доста парички за тая цака .. първо трябва да сключиш договор с М-тел или Глобул или Вивател .. с един от тези и през него да го праща ... но това не става туко така .... бая парички е да сключиш договор ... аз лично и един мой приятел сме направили така но не с място ами с емайли пращаш смс и ти даваме емайл :) другото демек лично пространство ... :) зимаш си от някъде еднаа ъплуд система затваряш я с регистрация и готово и останалото с смс ти казах ... парички ... vesku беше правил такава система за лично пространство и т.н. потърси има я тук в форума :?:

не че ти казвам да не го направиш , просто съвет !

djvato каза:
аз поне те разбрах ... но има едно но .. :)

няма смисъл ... трябват доста парички за тая цака .. първо трябва да сключиш договор с М-тел или Глобул или Вивател .. с един от тези и през него да го праща ... но това не става туко така .... бая парички е да сключиш договор ... аз лично и един мой приятел сме направили така но не с място ами с емайли пращаш смс и ти даваме емайл :) другото демек лично пространство ... :) зимаш си от някъде еднаа ъплуд система затваряш я с регистрация и готово и останалото с смс ти казах ... парички ... vesku беше правил такава система за лично пространство и т.н. потърси има я тук в форума :?:

не че ти казвам да не го направиш , просто съвет !

Мисля че намерих нещо :)

http://smspay.qp-bg.com/index.php?reg&affid=72

Back
Горе