МНОГО ВАЖНО ПОМОГНЕТЕ

Това го слагаш където искаш.
Стига да си нагласил правилно...

Код:
$user="user на базата данни";
$pass="pass на базата данни";
$db="име на базата данни";
$broi="30"; //Колко потребителя да покаже

...навсякъде ще работи.
 
Зависи къде искаш да ти се показва. Ако искаш да се вижда веднага като ти се отвори сайта - да, в index.php.
 
благодаря вече разбрах и ако ми кажеш от кае да си направя сняг на форума си як че тука има един не ми харесва аз искам с изображения
 
asteryx каза:
стана ама на админ панела не е сменено Powered by phpBB 2.0.21 © 2001 phpBB Group


В панела няма как да го види някой освен теб.

П.П.
Панела си има отделен дизайн от сайта.
 
НАПРАВИХ ТОВА НО МИ ИСПИСВА ГРЕШКА/ ПО НАДОЛО ЩЕ ПОКАЖА КАКВА

КАК ДА Я ОПРАВЯ

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=717

Image1aa.jpg
 
Това е ясно, трябва някой да се разрови по самия мод и да види каде кода си добавя / и да се махне :wink: Аз в момента немога. :roll:
 
можеш ли да ми дадеш готови файлове или някой друг да ми каже от каде да си истегля че писане писане и накрая кат не стане //

аз мислия че нщо тука е

$skype_img = ( $postrow[$i]['user_skype'] ) ? '<a href="skype:' . $postrow[$i]['user_skype'] . '/"><img src="' . $images['icon_skype'] . '" alt="' . $lang['SKYPE'] . '" title="' . $lang['SKYPE'] . '" border="0" /></a>' : '';
$skype = ( $postrow[$i]['user_skype'] ) ? '<a href="skype:' . $postrow[$i]['user_skype'] . '/">' . $lang['SKYPE'] . '</a>' : '';

може ли да помогнете дайте ми ги готови че голямо лутане за 1 бутон
 

Горе