Максимална резолюция на монитор

BahFullFen

Registered
Как мога да разбера,колко е максималната резолюция на монитора ми?
Име: Plug and Play Monitor [NoDB]
ID: LTN171A
Модел: H1786FNST

Благодаря предварително :?:

Най лесно като си направиш една снимка на десктопа и на свойства ще разбереш точната резолюция

за целта намери клавиш Prt Sc

Натисни десен бутон някъде на десктопа и натисни на Свойства или Prop.... и отиди на последното Настройки и там ще видиш колко ти е позволено макс и толкова ти е максималната резолюция

Моята видеокарта може да възпроизведе до мах 1280х1024,обаче ако я сменя с по - мощна сигурно ще е увеличи резолюцията,която е максималната.Та затова питам как мога да разбера максималната резолюция на монитора без да сменях видео картата?

BahFullFen каза:
Моята видеокарта може да възпроизведе до мах 1280х1024,обаче ако я сменя с по - мощна сигурно ще е увеличи резолюцията,която е максималната.Та затова питам как мога да разбера максималната резолюция на монитора без да сменях видео картата?

Казаха ти в третия пост.

Примерно имаш един монитор с мах резолюция 1600х1200 и имаш видео адаптер,който не може да поддържа такава резолюция и затова като избираш максималната ти дава 1280х1024 но това не е максималната на монитора и затова питам как ще стане.Ида 17 инча ми е и не мисля,че има значения колко ми я голям монитора.

Разделителната способност зависи И от монитора, но най-вече от видео картата. Моята е ATI RADEON X1300pro

Нямам на представа как освен да погледнеш в книжката. В моята книжка си пише, че макса му е 1600x1200 96Hz

За съжаление аз нямам такива книжки,защото е втора ръка.Ако няма начин не ме бърка,че не знам,просто от любопитство ме интересуваше.
Все пак ще го сменям с LCD и определено искам да е по добър от сегашния ми :)

Не сам сигорен в предишните си твърдения( за което се извинявам на автора :oops: ) и изтрих 2та мой поста и другите спам. Съжалявам - няма да се повтори.

Както каза @Dido_net кажи си модела на монитора да видим в спецификацийте на монитора на каква резолюция може да работи. Все ще го пише някъде из интернет.

1280 на 1024 е
http://www.nix.ru/autocatalog/displays/17_0.25_LITE-ON_H1786FNST_29855.html ако е този де.

Междо другото чак сега видях модела на монитора :?

Back
Горе