Малко помощ за един скрипт

kitchenbg

Registered
Здравейте искам да попитам дали някой може да помогне с написването на този код: http://www.phpfreaks.com/tutorials/9/0.php

Добро е скриптчето.
Трябва обаче време за да се тества, а аз незнам дали ще намеря такова.
Мисля да пробвам някой път но не мога да обещая, че ще е скоро. :(

На пръв поглед не виждам кое може да се промени достатъчно, че да не е copy->paste, но това за формата за оценяване само.
Като гледам извеждането на оценките може да се замени не с отделни звезди (като изображения) а с общо 6 съответно:
не е гласувано
за една звезда - изображение с една ярка и 4 бледи
за две звезди - 2 ярки и 3 бледи и т.н. до 6 ярки.
По този начин и сорса ще е по-кратък.

В ДБ може да се записват както само крайната оценка (включваща и последния глас), така и всички гласове поотделно, така и само крайната оценка. така забавянето (макар и символично) ще бъде при оценяването, а не при извеждането на оценката, както е във скрипта, който показваш.

ЕДИТ:
Докато натисна бутона "Прати" и се сетих нещо :)
admin, със съвсем малко преработка един скрипт за анкети може да се направи за оценяване :?:

Аз съм направил рейтинг система която е тествана.
НЕ е кой знае какво но поне работи.
Може да я видите в сектора "Презентации" на сайта.
Всяка презентация може да се оценява.
Може просто да преместя скрипта в уроците и готово.

Но този скрипт не може да го дам да го ползвате.
Той е прекалено зависим от системата на web-tourist.net .

kitchenbg каза:
bizarre - шет съм много благодарско ако можеш да напишеш нещо по въпроса :roll:
Няма да ти обещавам нищо, защото нямам много време (то ако имах нямаше да ти пиша това, а да напиша скрипта), но при първа възможност ще го напиша ако някой не го е написал до тогава.

май нямате много време да се занимавате с това :? , хайде де няма ли някой да помогне с написването на 5 stars рейтинг.

Back
Горе