Здравейте
на всички
искам да ви питам нещо все пак повечето тук имат сайтове
имам един проект (запознанства за възрастни) в който регистрациите са платени
та въпроса ми е както следва
мисля да пусна реферал система която ще е от вида
получаваш линк през който хората могат да се регистрират
за всеки регистриран през този линк човек получаваш точка и като събереш определн брой точки може да ги обмениш за оределен продукт
примерно слушалки ,телефони ,телевизори , латопи
преди време мисля че лимпа.bg или aha.bg имаха такава система и даже можеше да се вземе и кола с тез точки
така да отбележа че вече има над 1000 регистрирали се потребителя
и че цената за регистрация е 4.80 в сайта
казвам това за да ви стане ясно че не говоря за сега стиращ проект и че не е направен да изкара 2 дни
та искам да видя коментари по идеята за рефералите
идеята ми е примерно от 1 смс взимам 1.80-2.00 лв значи при 20 регистраиани ще имам 40 лв печалба аз да дам 20-30 лв за избрания от ва с продукт
ако ми доведете 100 човека аз ще имам 200 лв печалба ще дам 100-130 лв за избрания от вас продукт
искам да ви питам нещо все пак повечето тук имат сайтове
имам един проект (запознанства за възрастни) в който регистрациите са платени
та въпроса ми е както следва
мисля да пусна реферал система която ще е от вида
получаваш линк през който хората могат да се регистрират
за всеки регистриран през този линк човек получаваш точка и като събереш определн брой точки може да ги обмениш за оределен продукт
примерно слушалки ,телефони ,телевизори , латопи
преди време мисля че лимпа.bg или aha.bg имаха такава система и даже можеше да се вземе и кола с тез точки
така да отбележа че вече има над 1000 регистрирали се потребителя
и че цената за регистрация е 4.80 в сайта
казвам това за да ви стане ясно че не говоря за сега стиращ проект и че не е направен да изкара 2 дни
та искам да видя коментари по идеята за рефералите
идеята ми е примерно от 1 смс взимам 1.80-2.00 лв значи при 20 регистраиани ще имам 40 лв печалба аз да дам 20-30 лв за избрания от ва с продукт
ако ми доведете 100 човека аз ще имам 200 лв печалба ще дам 100-130 лв за избрания от вас продукт