Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
досега съм пращал с phpbb2 и нямам проблем.На мене ми трябва скрипт който да извлече имейлите от БДt0m3kk каза:Повечето майл клиенти като (abv.bg / mail.bg / gmail.com / hotmail.com) и т.н. имат вид защита, която примерно като забележи, че от 1 хост се пращат повече от 200 емайла го блокира, като с това най-много да спечелиш блокиране на хоста, от голямите майл клиенти в България и света.
Най-добре си свали програма за това, защото става най-лесно... Потърси в замунда "mail sender" и ще ти излязат няколко, ако нещо провери и само за "email / mail" и пак ще излязът![]()
ProBy каза:досега съм пращал с phpbb2 и нямам проблем.На мене ми трябва скрипт който да извлече имейлите от БДt0m3kk каза:Повечето майл клиенти като (abv.bg / mail.bg / gmail.com / hotmail.com) и т.н. имат вид защита, която примерно като забележи, че от 1 хост се пращат повече от 200 емайла го блокира, като с това най-много да спечелиш блокиране на хоста, от голямите майл клиенти в България и света.
Най-добре си свали програма за това, защото става най-лесно... Потърси в замунда "mail sender" и ще ти излязат няколко, ако нещо провери и само за "email / mail" и пак ще излязът![]()