Масов имейл

ProBy

Registered
търся някакъв код за масов имейл може и система направо.. тук има един код, само че нещо неработи.Още не ми е пристигнал мейла а го пратих преди 15мин.

Повечето майл клиенти като (abv.bg / mail.bg / gmail.com / hotmail.com) и т.н. имат вид защита, която примерно като забележи, че от 1 хост се пращат повече от 200 емайла го блокира, като с това най-много да спечелиш блокиране на хоста, от голямите майл клиенти в България и света.

Най-добре си свали програма за това, защото става най-лесно... Потърси в замунда "mail sender" и ще ти излязат няколко, ако нещо провери и само за "email / mail" и пак ще излязът :)

t0m3kk каза:
Повечето майл клиенти като (abv.bg / mail.bg / gmail.com / hotmail.com) и т.н. имат вид защита, която примерно като забележи, че от 1 хост се пращат повече от 200 емайла го блокира, като с това най-много да спечелиш блокиране на хоста, от голямите майл клиенти в България и света.

Най-добре си свали програма за това, защото става най-лесно... Потърси в замунда "mail sender" и ще ти излязат няколко, ако нещо провери и само за "email / mail" и пак ще излязът :)
досега съм пращал с phpbb2 и нямам проблем.На мене ми трябва скрипт който да извлече имейлите от БД

тея програми или имат ограничение о 10 емайла или са палтени добрите
за това трябва да се напрваи през 10 мин да изпраща по 10 емайла примерно и няма да е проблем

http://holideitur.com/phpmassmail/

http://holideitur.com/phpmassmail.rar

в to: описваш колкото мейли искаш, всеки трябва да е на нов ред

ProBy каза:
t0m3kk каза:

досега съм пращал с phpbb2 и нямам проблем.На мене ми трябва скрипт който да извлече имейлите от БД

е за phpbb2 естевствено там си е направен професионално емайлера

embaka я кажи това ще може ли да изпрати над 3 000 писанца на потребителите без проблем

този не подбира абв, мейл.бг и квото се сетиш изпраща наред всичко, направи си една заявка да ти изкарва в един докиумент с всички мейли един под друг и копи пейст
можеш да го тестваш за това съм ти дал линк

ами не съм активирал никакъв сървър, хоста си го има. ако искаш на твоята машина да го ползваш, ако windows си инсталирай само IIS (Internet Information Services), което се намира в control panel/add remove program files в ляво има бутон Add/remove windows components . Ще ти иска диск с windows

аха ясно еми ако ен а хост този скрипт как да наглася stmp то като го нямам аз а е от хоста

Back
Горе