Математика, Не е това което си мислите

• Автор Автор dashe
  • Начална дата Начална дата

dashe

Registered
Предполагам повече от хората още учат.
Ими е доста инт. как сте със математиката :wink:
Смисъл разбирате ли я не я ли разбирате и ако не е я разбирате какво правите =)
Щото аз не я разибрам и се чудя какво да направя по-въпроса :)
Малко тъпа тема баш за математика...damn

По принцип я разбирам . Сега малко ме затруднява стереометрията но се справям . Когато не мога да разбера нещо сядам и започвам да се мъча да я реша (задачата) чета , гледам предишни решени задачи и така .

Шантава работа тая математика еиии :D
Иде ми да фана математичката и да я изкормя на дъската ^_-

и аз съм като topchockt. В момента ме затруднява стереометрията, но добре че си изкарах хубавите оценки преди това и сега дори и 5 да изкарам на класното съм г/д за 6 :)
Като не разбирам нещо или как да реша задача си отварям тетрадката в която пиша редовно ако и там не схвана решенията започвам от учебника ... до сега не ми се е случвало да стигам до по-надолу :D

По математика съм най-добре. Ако слушаш и мислиш, като пишеш, не би трябвало да имаш много проблеми. Малко са учителите, които изобщо не могат да обясняват, макар че и такива се наимрат. :D

Аз бях що годе добре по математика. Ама като прекарваме часовете в опити да изкормим даскалката от дъската как да я разбираме :) Аз завърших едва миналата година, ама и аз така бях ... Правехме на лудница часовете и после чакаме да разбираме математиката :)

Не ние не правим лудница.
Тя тая луда...Леко да се говори и полудява.
Пише задачите на дъската вари ги решавайте :)
Нищо не обеснява тая гадна ...
Някой ден ш ме бутне акъла мн. лошо и да но да знае че извън даскалото не е даскал.
У класа 2ма със 6-ци , 4 - 5-ци и другото яко надолу ; )

Разбирам я математиката, дори много добре. Проблемът ми е, че съм мързелив и това да се захвана с нещо което няма пряко да ми върши работа... трудна работа. За което и съжалявам, все пак матура ме чака догодина, но какво да направя, такъв съм си :). Като не разбера нещо сядам върху една задача и мисля... просто я гледам и мисля и като измисля решението си го записвам и го запомням, като повече не се занимавам с този тип задачи.

Е, то кой не го мързи. :D Поне мен винаги и за всичко ме мързи. :D А защо да не ти върши работа пряко? Например да кандидатстваш, ако решиш с математика. :wink:

Аз за това я уча. Примерно тригонометрията я уча яко, защото участва яко в механиката, а механиката е важен предмет :)

Иначе това ме притеснява, решил съм да държа матура по математика... а ме мързи да решавам задачи за подготовка... трябва да се лекувам :D

Обичах математиката, сега я обичам без математически анализ.
Елате във ФМИ и ще разберете що е то математика ;)

И аз съм като topchokt само дето не решавам задачи в друга тетрадка, а следващия час, който имаме се опитвам да ги разбера.
Аз съм един от малкото в класа, които разбират математиката 8) :P

Jurassic каза:
Абе за кво ти е тази математика, да не би да ставаш програмист :)
Ти ПА :)
Като за начало да завърша после да се насоча на някаде да уча още и така :)

Jurassic каза:
Мен точно за това ми трябва, но както повечето тук ме мързи...
Още съм 9 клас, но то бързо минават годините, както госпожите ни казват - на тази възраст мислиме едно, след 2 години ще е друго, но ще е късно :D

В общи линий не я харесвам, супер лесни са задачите, но просто не слушам в часовете :D

Мързела е много лошо нещо, но пък приятно. :D Имам матура по БЕЛ след 10 дни, а още не съм преговорил нищо. :idea:

Jurassic каза:

За всяка инженерна специалност която се сетиш :lol:

Back
Горе