Мерцедес ще правят форум

Arsenal

Registered
Направо ми се реве честно от този phpbb3. Честно питам, ако има човек, който изцяло да му е ясен форума нека пише ще му дам скайпа си и ако може да ми помогне.

И аз не разбрах какъв е проблема ти с този форум.
Аз ползвам пхпбб2 .
Ти искаш непременно да ползваш пхпбб3 ама постоянно не си доволен от него.

Аз смятам, че екипът на phpBB е достатъчно добър да прави форум и за НАСА но ти явно това нямам как да го разбереш, защото не разбираш
все още от програмиране и няма как да им оцениш работата.

Ако е сложен за теб ползвай phpbb2.

Познавам Админ панела и това не е пречка. Има мод, който не тръгва. Ще те помоля има хора достатъчно тука, които пишат за phpbb3 една малка помощ може да ми окажат, повярвай ми ако можех сам да се справя нямаше да се моля на никой.

Няма проблем да помолиш но беше сложил анкета в която повечето отговори бяха "Този форум е гаден".

Модовете се пишат от странични хора а не от екипа на phpbb.
Има голяма вероятност да е бъгав.
Ако някой му се занимава да помогне на човека.

Сега върви phpbb2 ето вижте сам съм го модифицирал и доразвил- 7 нови екстри и добавки. Желанието ми е да премина на следващата версия, защото сайтовете в които качват потребителите своите снимки спират и форума губи галериите си така, а phpbb3 ги записва на директорията на сайта и остават завинаги за сайта и форума. Ето аз какво съм направил http://akvashow.info/forum/index.php

Back
Горе