Микрофона ми не работи

human

Registered
Значи имам микрофон, но....Когато има драйвер на звуковата карта микрофона ми не работи, но когато се прецака драйвера или изобщо не е инсталиран той си работи перфектно.Моля кажете как да го оправя

Обикновенно, ако не се лъжа, с драйверите на звукови карти има и разни контролери на звука. Погледни да не си мутнал микрофона или звука му да е намален. Щом ти работи акто няма дравери значи е напълно софтуерно :)

погледни да не си пуснал картата да бачка на 5.1 и ако е така сложи я на 2.1 и опитай така :?: то си показва на 100% че микрофона си бачка

Пробва ли с перинсталиране на драйверите на звуковата карта? И сега се естих още нещо Control Panel -> Sounds And Audio Devices -> Audio -> и в полето за Sound Recording виж дали си задал товята звукова карта. :)

PoDMaTRiX каза:
Пробва ли с перинсталиране на драйверите на звуковата карта?
Милиони пъти!!!
PoDMaTRiX каза:
И сега се естих още нещо Control Panel -> Sounds And Audio Devices -> Audio -> и в полето за Sound Recording виж дали си задал товята звукова карта. :)
Ще пробвам ама едва ли

а видя ли долу в систем трея има една черна иконка с жълта точка и жълти вълнички . кликаш на нея и на "Конфигурация динамиков" (при мен е на руски за тва така го пиша) трябва да ти е на 4-ти канал

Back
Горе