Мирк да се скрива как?

• Автор Автор MBP
  • Начална дата Начална дата

MBP

Registered
Добар вечер искам да попитам направел съм си мирката да ми пада доло при скайпа че чудясе дали може да се направи да се скрива въопще да не се вижда и при ctrl+r например да се показва пак ?

MBP каза:
Добар вечер искам да попитам направел съм си мирката да ми пада доло при скайпа че чудясе дали може да се направи да се скрива въопще да не се вижда и при ctrl+r например да се показва пак ?

Няма как да скриеш ALT+R
просто и да промениш шрифт
и каквото и да правиш,
след като влезна в папката
на мирката ти пак мога да я окрада.
няма спасение. :?

Нямаше предвид това ...
Иска да каже да скрие мирката изцяло , да я няма в лентата с задачите и в лентата при часовника и при определена комбинация от клабиатурата тя да се показва.

Според мен тва е малко невъзможно :?

Paina каза:
Нямаше предвид това ...
Иска да каже да скрие мирката изцяло , да я няма в лентата с задачите и в лентата при часовника и при определена комбинация от клабиатурата тя да се показва.

Според мен тва е малко невъзможно :?

А точно това искам :) е стига да е вазможно :)

Такъв филм няма, можеш да сложиш парола която да иска при показване, но да изчезне не.

fena каза:
Такъв филм няма, можеш да сложиш парола която да иска при показване, но да изчезне не.

Ако ти трябва аддона за поискване на парола при подновяване пиши ще ти го дам.

За какво му е аддона, и в мИРК има за слагане на пароли

Windboy каза:
fena каза:

Ако ти трябва аддона за поискване на парола при подновяване пиши ще ти го дам.

Не му трябва адон, просто когато минимизира натиска Ctrl+Shift и Minimize на мирката. От Ctrl-а ще му поиска парола, а от шифта ще отиде долу до часовника.

Първо съжелявам че не си гледах темата :)

Ам вие си говорите на чатарски и нещо нищо немога да свана но както и да е

Искам мирката ми да се скрива като програм BitLord при нея с Alt+` И се скрива от секаде :) итака искам да ми се скрива мирката :) ... :) а дано сега сте ме разбрали :) и мерси предварително

А

@Windboy ако го имаш този аддон качен някаде в нета моля дай някой линк да го сваля че мисля да си правя мирц:) и с сигорнос ще ми е полезен

това аз мога да го скрия където е alt+r аз сам си го направил да не ми излиза и няма начин да ми окрадат мирката

Martines каза:
това аз мога да го скрия където е alt+r аз сам си го направил да не ми излиза и няма начин да ми окрадат мирката
а ще кажеш ли как си го направил? :D

прати коя мирка искаш аз ще ти я направя и ще ти га върна оти ки требва да ти напрам две exe-ta през едно шще можеш да го отвараш а през другото няма да можеш

И като няма ALT + R , да не би и файловете да са някакви призрачни :D
Щом си писал нещо в ALT+R , значи го има и в $mircdir :P

Нищо не съм казал за това ,дали от мирка може или не може.

Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 7:40 pm Заглавие: ...

Аз само ти казвам , че ако има някой който иска да ти открадне мирката ще успее .

Martines каза:
прати коя мирка искаш аз ще ти я направя и ще ти га върна оти ки требва да ти напрам две exe-ta през едно шще можеш да го отвараш а през другото няма да можеш
Дай си skype-а

Back
Горе