Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
MBP каза:Добар вечер искам да попитам направел съм си мирката да ми пада доло при скайпа че чудясе дали може да се направи да се скрива въопще да не се вижда и при ctrl+r например да се показва пак ?
Paina каза:Нямаше предвид това ...
Иска да каже да скрие мирката изцяло , да я няма в лентата с задачите и в лентата при часовника и при определена комбинация от клабиатурата тя да се показва.
Според мен тва е малко невъзможно :?
fena каза:Такъв филм няма, можеш да сложиш парола която да иска при показване, но да изчезне не.
Windboy каза:fena каза:Такъв филм няма, можеш да сложиш парола която да иска при показване, но да изчезне не.
Ако ти трябва аддона за поискване на парола при подновяване пиши ще ти го дам.
а ще кажеш ли как си го направил?Martines каза:това аз мога да го скрия където е alt+r аз сам си го направил да не ми излиза и няма начин да ми окрадат мирката
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 7:40 pm Заглавие: ...
това аз мога да го скрия където е alt+r аз сам си го направил да не ми излиза и няма начин да ми окрадат мирката
Дай си skype-аMartines каза:прати коя мирка искаш аз ще ти я направя и ще ти га върна оти ки требва да ти напрам две exe-ta през едно шще можеш да го отвараш а през другото няма да можеш