Кажете какво мислите :(
Z zaheto Registered 16 Февруари 2007 #2 Всички са много хубави .Само това анимираното с топката нещо не ми харесва
A Admin Registered 16 Февруари 2007 #4 На мен Хари Потърчо пък ми изглежда най-чистичък и спретнат сигнатур .
P PoDMaTRiX Registered 16 Февруари 2007 #5 Добри са. Имат си фокусна точка, нно на това анимирано тази топка отвлича внеманието от фокусната точка на сига
Добри са. Имат си фокусна точка, нно на това анимирано тази топка отвлича внеманието от фокусната точка на сига
S skate Registered 16 Февруари 2007 #6 admin каза: На мен Хари Потърчо пък ми изглежда най-чистичък и спретнат сигнатур . Увеличете...
L LiRiX Registered 16 Февруари 2007 #7 Първите 2 са много добри, но последните две... на предпоследната шрифта е много гаден, а на последната тая летяща топка много дразни
Първите 2 са много добри, но последните две... на предпоследната шрифта е много гаден, а на последната тая летяща топка много дразни
S Smokey Registered 18 Февруари 2007 #8 Сигнатурата на Потър, ми харесва най-много Браво доста добре се справяш, продължавай в същия дух
M mitko876 Registered 19 Февруари 2007 #9 Яки са ама тая с топката не ми харесва и то само заради топката
R rusi_mc Registered 19 Февруари 2007 #11 1,2 и 3 за добри,но предпоследната (с топката) е отвратителна.....можеби ако я нямаше топката щеше да е по-добре.
1,2 и 3 за добри,но предпоследната (с топката) е отвратителна.....можеби ако я нямаше топката щеше да е по-добре.
F FirstBlood Registered 19 Февруари 2007 #12 Мене пък с топката ми харесва също Иначе Хари не е лош,както и 4-тата.