Мнение за дизайн - това нарушава ли правилата на форума?

Admin

Registered
Какво ще правим с мнения та за дизайн тука в този форум?
Ще останат ли или не.
Не знам дали това нарушава правилата на photoshop форума.
Ако някой постне 'Мнение за дизайн" какво следва?
Това за този форум ли е или не.
Ами ако реши да даде на някой точка? Трябва да го банна после.

Казвайте какво ще правим. Остават ли или не.

В раздела Графичен дизайн > Други там дават ли се точки ? Ако там не се дават нека бъдат там. Другото е да са в Безплатна реклама понеже там пише и презентации. Другото което се сещам е за Дъра Бъра.

А не може ли да се направи ако в името на темата присъстват думите "мнение" и "дизайн" да се изключва опцията за +1?

А за писане на темите в дъра-бъра - там и така е като коледна елха като отворя и видя новите теми.
Едит:
@иванов: В други може да се дават точки, сега погледнах.
А това за бана може да се напише: смъртна присъда а всеки, който дава точки в тема за оценка на дизайн :D

Намен ми се иска да останат темите с мнение за дизайн в този форум, но това за точките незнам как ще да стане, освен да разчитаме на честноста на потребителите

Според мен(не знам колко имам право на мнение) трябва да се направи отделен форум за тези дизайни...давам пример...днес мога да направя 5 неща приличащи на дизайн за сайт(повечето са "неща"), повечето не са завършени, има плестнат един хедър и някакви кутии..Какво представлява дизайн...грубо казано снимка на сайт със всичко вътре..текст, картинки. т.н. Скоро не съм виждал подобно нещо...Вие си преценете..Казах мнението си

Едит :

Може би трябва форума да се казва.....Завършени дизайни.Дайте вашето мнение..

Мисълта ми когато някой завърши даден дизайн тогава да го пуска и всеки да си даде мнението...

предлагам да се направи един раздел който да е само за мнения за уеб дизайн и там да не се дават точки, така поне според мен ще е най-добре за всички да има място само за това, защото няма да се чудиш преди да пишеш там пък и няма да разговаряш със някой от шефовете :)

и ще е добре ако останат да се постват само завършени дизайни а не някои сложил един хедър и вече дизайн, едвали за 1 ден мож да направиш 5 дизайна ти трябва да си изкщчително креативен човек

според мен трябва в Графичен дизайн да има един форум за презентации на дизайни. ще е много по добре.

mute каза:
и ще е добре ако останат да се постват само завършени дизайни а не някои сложил един хедър и вече дизайн, едвали за 1 ден мож да направиш 5 дизайна ти трябва да си изкщчително креативен човек

ако ме цитираш мен..аз казах че мога да направя 5 неща...като под "нещо" казах какво има на ум (един хедър и две таблици..)

mute каза:

може ама трябва да си нонстоп на компа от сутринта до вечерта. а при мен и да съм зареден с пакети с сладки бананчета (ония гумените) щото ми идват идеи като ги ям. :twisted:

Няма още един форум за глупости.
По преценка на модераторите ще е дали да останат или да се преместят.
Ако прецени модератора, че това не е завършен дизайн да се мести към
ДРУГИ или Дъра Бъра.

PoDMaTRiX каза:
zaheto каза:
аз съм за да останат :)

То и аз, но да не се дават точки, защото не веднъж съм забелязвал да дават се дават точки.
:arrow: :?:

Ще трябва да предупреждаваме потребители обаче, че при наручение на правилата следва бан. И Евентуално първия път да се махат точките, ако се повтори нарушението -||-||-

Back
Горе