SandPrince каза:
явно до тука почти всикчи те оплюха и никой не каза нищо с което да подобри работата ти. щото някои знаят да критикуват без да има нужда само да се намират на приказки, но не и да кажат нещо полезно. ако някоя моя дума засегне някой моля да ме извините ама съм доста ядосан.
за изпроводяк ще ти кажа само едно - не се отказвай от работата си , просто подбирай правилния дизайн за сайтовете си.
Прав си знаят някои само да критикуват (наистина си прав), но ти мислиш ли че в момента му даде креативни съвети?!?!?
1. когато правиш текст за някое лого подбирай шрифта спрямо идеята на сайта. и винаги пиши шфригответе за хедъри и логота в режим Smooth за да няма такова назъбване както сега. и не е задължително да е толкова голям.
1-во Какво му е на този шрифт, според мен се връзва със сайта. В момента текста е в smooth режим и не е назъбен.
2. когато ползваш картинка за някой хедър търси такива с по-голяма резолюция за да не се пикселизират както тук. също идеята да сплескваш картинките не винаги е удачна.
2-ро Картинката в момента не е пикселизирана а е разтегната.
3. хедъра ти като цяло е твърде голям. заема 2/3 от целия екран.
намали го малко. намери правилното място за навигационното меню. ако трябва нека менюто да е част от хедъра но не както си го направил сега , а изцяло да е част от хедъра.
3-то Има толкова много сайтове в нета където хедъра им е точно толкова голям колкото на момчето ако не и по голям. Това не е критерии
4. подбирай си внимателно логото. тази иконка не е най-доброто. ако трябва пробвай с четки или с pen tool си направи свое.
4-то Как така да си подбира логото?!?!! Той да не го избира от брушура?! Лого на даден сайт се изработва спрямо Идеята и целта на сайта.
5. разделителната лента не стои добре. така само оеднаквяваш дизайна. идеята е да е раздвижено цялото, но и да има обособени части.
5-то тук съм съгласен с теб.
Ще ме извиняваш, без да ми се сърдиш но и ти ме нервира. Има моменти когато трябва да се коментира една творба и моменти в който се казва File / New...
Поздрави zaheto