Мнение за дизайн

miro91

Registered
Какво мислите за дизайна който направих за портфолиото ми. Ето това е засега. това е на 66.7% зум от мерки за сигурност. Менюто ще го направя по късно.
dizain.jpg

Приемам всякакви критики и препоръки.

oXteR каза:
1. Дразни учите
2. Няма меню
3. Липсват детайли
според мен менюто му е оная дебелата линия точно над приятелите дето е през целия дизайн иначе с останалото съм съгласен

С оглед на това, че много хора тук имат сайтове, които или са пълен леш или пък са с готови тимплейти... Ъъъ да не говорим за полуидиотите, които ползват разни phpFusion, e107, Joomla, Mambo и т.н. лайн*рщини, мисля, че опита ти е доста добър.
Може би трябва малко по-нежно да пипнеш тук-таме - особено листата. Направи ги да са по-загатнати, а не да изпъкват... слей ги с останалия фон, но с един два тона по-тъмни или светли.
Като цяло не е лошо, но все пак трябва да се види в web вариант и не прави грешката да режеш тоя хубав дизайн на таблици. Идеален е за CSS и XHTML.
Успех!

Е как така дразни очита зеленото не е чак толкова ярко но все пак ще го направя малко по недразнещо може би по тъмничко.

Най - голямата ти грешка е шрифта..По принцип шрифта е най-лесното, но...оправи го ....дразни много...за другото не искам да коментирам..

Вижте аз не съм дизайнер. Оправих шрифта сега си го смених на вердана. Направих фона малко по тъмен за да не дразни. Друго кажете какво да оправя.

Като цяло мисля, че е добро, но ми е прекалено зелено. Малко по-изчистено би било по-добре :)
Ако вкараш и някакъв друг цвят ще е супер :)

Ще ти кажа File->New
Защото подретбата на сайта си някак не е хубава ош портфолио а приятели
колоната с приятели е половината навигация
Направи нещо семпло виж други портфолиота който са добри и направи такова
Цветовете не ми харесват много е зелено :?:

Back
Горе