Мнение за един колаж

Bummer

Registered
Няколко идиота от нашия блок (това, че сме много добри приятели е отделен въпрос) си направиха отбор под freerun/parkour.Обаче са големи некадърници, а си мислеха, че са някакви про-та.Най-накрая реших да направя един колаж .Отбора се казва EZT (Extreeme Zone Team).А ето го и колажа
ezt.jpg

Е, кажете си мнението :lol:

къде е колажа само не можах да разбера...това е обикновенна снимка с добавен текст...

аа то само за текста ли ставало дума ?

Аз си мислих някаква стойка заела бабата и си я завъртял все едно скача от казана..

Ако само текста си правил ти, то не се е получило добре.
Дай му малко прозрачност, в смисъл да не е толкова дебело и черно а ми леко бледичко.. да се слива с обстановката.

То като е в черно и бяло не можем да ти кажем дали е добър колаж :). Нарязал си няколко снимки и си ги паснал :). Дори и не си сложил сянка на бабата. Направи нещо цветно за да го оценим :).
Не, че имам нещо против черно-бялото, но колажа няма смисъл :).

Сега се вижда.Явно докато не съм бил в града, някой си е направил труда да изключи рс

ъм само да попитам кое е колажа в тази снимка?
текста ли?

иначе това е бабушкер дето тренира паркур :wink:

Е сега се вижда.. :)

А иначе да попитам:
ъм само да попитам кое е колажа в тази снимка?
текста ли?

(надявам се да не се повтаряме :lol: )

Bummer каза:
Ами колажа се състои в замисъла, не толкова като ефекти
Дай оригинала. Аз тука не виждам колаж. Виждам снимка извадена от интернет и 1 филтър.

LiRiX каза:
Bummer каза:
Ами колажа се състои в замисъла, не толкова като ефекти
Дай оригинала. Аз тука не виждам колаж. Виждам снимка извадена от интернет и 1 филтър.

Значи добре се е получило.Много ми е интересно как всички тези дето казват, че това е само една бабичка дето скачала или само една снимка, как те ще го направят това скачане като станат на 80 години.Хайде да се замислят.Дали е снимка или колаж.

Еми виждал съм доста пъти бабички в кофи...И просто е снимана докато излиза...

Back
Горе