Мнения и предложения за дизайн

roskata

Registered
Искам да ви представя един дизайн на сайт, който скоро ще се появи из интернет. Дизайнът е изцяло разработен от SandPrince, но мисля, че има какво да кажете по въпроса за дизайна. Приемат се всякакви критики, предложения и всичко останало!

Ето снимка:

design.v1.gif

Във футера ще се постави от кой е дизайна, кой е хостинг провайдъра и Copyright на правата върху сайта, може и един брояч и ще се напълни :)

според мен след като се оправи футера и се запълни с инфо ще има по-добра представа за нещата и дизайна като цяло... иначе
бих казал че бутоните в хедъра може да са по закръглени... имам предвид
ръбовете им или нещо от сорта.

Ще се помисли и върху това, може и да е по-добре и ще се сложи CSS на бутоните, като преместите с мишката ще светне оранжево ;)

смятам че лявата страна е малко празна
една права успоредна на онази заоблената горе в ляво, която е
и тази права с лека чупка да стига до долу
може да я направиш различно дебела с малко елемент на сивото
просто естетически така си го представям
иначе е готин :?:

Каточели хубаво е започнато, но има прекалено мног ръбове. Изгладете ги малко, как ги гледате? :) Има и някой части дето са с гаден бял бордър(рамка) по-добре да са без рамка.

Като се дооправи малко ще радва каточели.

Ако искаш, Lirix сейвни снимката и покажи с червени стрелки кое не ти харесва, и кое как да го направим!

Благодаря ти, предварително!

Бутоните отгоре начало форум приятели и други са малко дървенки защо не ги направите по-големи и по обли че така все едно някой ги е оръфал :shock:

И това ще стане, тва е бета версия на дизайна, за това за сега събираме мнения да разберем кое как ще изглежда по-хубаво :)

Моля давайте още мнения ;)

В footera няма нищо както и в лявата страна на сайта ако там добавите някое ефектче може да стане доста весело :wink:

заградил съм ъгълчета и разни физични дефекти. Цвета на четката няма значение.

Като цяло темата ме кефи, разчупена е, нестандартна, има нещо недоизказано.. и изобщо става.
Ще допълня само мнението на LiRiX. Всико изглежда така сякаш е правено с някоя тъпа растерна програмка от сорта na PaintShop или Photoshop. За подобни извивки или се задават яки параметри на изображението (ако програмата е растерна) или просто се ползва по-професионален софтуер - задължително векторен. Мисля ,че дори с една безплатна Inkscape нещата биха изглеждали по друг начин. Лично мое мнение, но е факт, че съвременните дизайнери работят все повече с вектори, да не говорим за преносимостта на формати като svg.
Има и друго значение, как можеш да уголемиш хедъра на 300% и да си лепнеш на тениската - ей така за реклама, след като от километри си личат пикселите :)
Вероятно греша и дано не съм настъпал леко някой. Много ще съжалявам, просто изразявам мнение.
Успех младежи - идеята е яка!

Еми кво мога да кажа, съгласен съм с мненията ви :) Добре се изказахте, наистина има още да се работи по дизайна, ще стягаме дизайнера явно :)

а сега е време и дизайнера :D :twisted: .... тоест АЗ да се изкажеееее...........иииии ся ще се кефа

значи виждам че казвате че има много наръбени моменти.
ще го оправя не се тревожете :?: .
PhrozenCrew ръни ми сърцето бе душко като каза че photoshop е тъпа програма :( :cry: :cry: :cry: :cry: уаааааааааааааа..... :cry: - не бе майтапя се - всеки си има предпочитания :?: :twisted: :wink: :)

тези нещица отстрани - векторните са направени с четка и малко при използването на free transform онуй триъгълното с дупките се е наръбило - нищо ще се оправи.

за хоувър ефектите - хорааааааа много ми липсва Image Ready - то и с обикновен CSS код става ама с Image Ready ми е по лесно , а в CS3 го нема - пфу забравили са го..... :roll: /// по нататък и такива ефекти ще има.

сега за ''празната'' страна на сайта.
нарочно е така защото ми бе казано че там ще има панели - разбирайте търсачката, последни теми, реклама и прочие.
представете си колко кофти ще стои (имам предвид тежко) ако и от другата страна има такива неща. :idea: - бля!

все пак туй е все още Beta версия ще се работи още по него :lol: :D :)

Back
Горе