Много ИНТЕРЕСНО

bubust

Registered
Ефекта е постигнат, като тя цялата е намазана с лъщяща пудра. След това просто видеото е обърнто в черно-бяло. Естествено към нея има голям светлинен поток, който се отразява от пудрата.
На Фотошоп не може точно тоя ефект да се догони, с обикновенна снимка.
Може да се увеличи контраста и пак с черно-бял филтър да стане, но няма да е същото.

Някой, ако се заиграе, нека пусне резултата тук.

С товя което казва6 съм наясно горе доло получавам не6то амааааааа... Тцтцтц съ6тото трябва да има как да се получи все пак Photoshop е програмата на неограничените възможности
тка де дано някои да се закрасти и да даде демо ако е надминал очакванията си ххх

martich каза:
С товя което казва6 съм наясно горе доло получавам не6то амааааааа... Тцтцтц съ6тото трябва да има как да се получи все пак Photoshop е програмата на неограничените възможности
тка де дано някои да се закрасти и да даде демо ако е надминал очакванията си ххх

дай снимка на голата жена (която ти харесва на теб) и ще видим.

Може още да си поиграя, но някой друг път все пак е Никулден:

beforemetalefektgq8.jpg

aftermetalefektyv6.png

Браво засега е мн добре аи да минат празниците опитаи се пак да напражи6 и косата метална съ6то както и тялото С по голяма яркост за да изглежда като блясък и пусни едно демо ако може :) :?: :?:

тя и на риханата е черна е сигурно е напръскана с някф спреи де ама може да се напраи ако се нанесе с леиаут бял цжят или по скоро не6то към сиво за6тото и с бялото няма да може

martich каза:
не ми трагва за тва питам

слагаш го в папката с плъгини, отваряш си снимка, правиш я черно-бяла и след това отиваш на филтри , намираш филтъра и кликаш на него.

Back
Горе