Много много много гаден проблем!

comandor

Registered
Заради урока за ChatBOX-a!Сега като се опитам да си влеза в форума и ми изписва:
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\phpBB2\includes\page_header.php on line 388

Моля помогнете

Сами вижте:
http://84.252.62.22/phpBB2/index.php

Това стана когато прибавих оня код към скина ми.Моля ви кажете как да го оправя.Тва е заради моя скин понеже аз съм с друг скин: CS скин а съм пуснал друг за посетителите.Ако можех някак да си сменя скина...ще стане но няма как щом излиза този проблем

comandor каза:
Това стана когато прибавих оня код към скина ми.Моля ви кажете как да го оправя.Тва е заради моя скин понеже аз съм с друг скин: CS скин а съм пуснал друг за посетителите.Ако можех някак да си сменя скина...ще стане но няма как щом излиза този проблем

дай линк към скина ще го вида и ще го сложа на моя форум давида дали ще тръгне

Чуй ся.Когато сложих кода там не помна каде и се ....Ако мога да си сменя скина в самия форум с акауна тогава ще стане.Иначе предполагам чатбоха си работи.Просто съм сгрешил на 1 място и сега скина се .....Ако го смена 100% ще се оправи.

Ми пич импортирай си базата данни и инсталирай форумат на ново

Иначе мога да започна на ново.Направил съм само 2 урока към форума ми така че не е проблем

comandor каза:
Иначе мога да започна на ново.Направил съм само 2 урока към форума ми така че не е проблем

Ми пик както решиш
но после преди да добавиш чаткутията архивираи скина та ако нещо се обърка да не започваш пак от начало :)

Как да го реинсталирам(изтрия-->инсталирам)Знам само как се инсталира ама как се изтрива?

comandor каза:
Как да го реинсталирам(изтрия-->инсталирам)Знам само как се инсталира ама как се изтрива?

импортираш базата данни от phpmyadmin
треиш форума
слагаш на негово мяста неинсталирания
инсатлираш го
сменяш базата данни

mizarck каза:
comandor каза:

импортираш базата данни от phpmyadmin
В смисал копирам папката и я махам от там.После търкам тва с Delete и инсталирам на ново.Слагам папката и готово?

Проблема го пише горе:

Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\phpBB2\includes\page_header.php on line 388

Не скина е виновен.
Скина не може да скапе нищо.

Влизаш в\includes\page_header.php и накъде около 388 ред на същия файл гледаш какво си омазал.
Там си пипал нещо заради чатбокса и си прецакал работата.

Ама каде е тва не мога да го намера с ctrl+f:
Код:
'L_MARK_FORUMS_READ' => $lang['Mark_all_forums'],

comandor каза:
Ама каде е тва не мога да го намера с ctrl+f:
Код:
'L_MARK_FORUMS_READ' => $lang['Mark_all_forums'],

Търси само:

Код:
FORUMS_READ

примерно и ще изкочи нещо.

Ама и FORUMS_READ не намира.С коя програма отваряте тея файлове?WordPad NotePad или няква друга?

И двете програми стават екстра.
Нещо не е наред.
КАкво точно трябва да направиш. и къде го търсиш?

Back
Горе