Мога ли да върна информацията от форума ако....

Lorm3x

Registered
От superhosting.bg имаше проблем с компютрите им и трябваше да се истрие всичко от сайта и на ново...а в форума останаха много важни неща за мен но като кача форума в сайта ми излиза грешка сиг защото няма базата данни и другите такива..има ли някакв начин да видя темите в форума?

Lorm3x каза:
От superhosting.bg имаше проблем с компютрите им и трябваше да се истрие всичко от сайта и на ново...а в форума останаха много важни неща за мен но като кача форума в сайта ми излиза грешка сиг защото няма базата данни и другите такива..има ли някакв начин да видя темите в форума?

Само не разбрах как така имат проблеми с комповете и трябва да изтрият всичко.
Това да не са домашни компютри?
Звъниш им , казваш им акаунта си и ги караш да ти възстановят всичко както си е било.
Ако нещо се забавят им припомняш датата на която си предплатил услугата.

И всичко ще ти работи.

Сега ми обясни като на дете 5-ти клас.
Как така компания като супер хостинг ще ти счупи сайта или ще те кара да
си оправяш сам проблемите, които са ти създали.
Моля те за подробно обяснение , защото ще си помисля, че ни мислиш за
недоразвити.

След това аз ще ти кажа какво ще стане.

Значи:
нещо май им бяха хакнали компютрите или нещо такова, така каза фр-то ми защото и 2-мата оправляваме сайта...казали че трябва да махнем всичко от хоста да им се обадим нещо да го обновят или нз и пак го пускат...и сега на сайта няма базата данни и немога да пусна форума.. :? :? има ли някакв начин да видя темите..? phpbb3 e

Темите са в базата, като гледам не си правил бекъп, затова им се обади и кажи да ти възстановят базата.

И сега последно говорено ли е с суперхостинг да ви върнат старата база?
Те трябва да пазят няколко копия на тази база при тях.

Аз мисля, че този твой фр-енто въобще не се е чувал със съпорта на суперхостинг.

И отговора на въпроса ви е НЕ.
Не може да видиш базата данни без да има база данни.
Ако им се обадиш да си искаш backup-a може и да стане.

Сайтът може да го видиш в момента дамо ако има някакъв кеш в гоогле .

Друг начин не виждам.

Горе